Onderaanneming

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbest Service Nederland

Asbest Service Nederland is als dé specialist in het verwijderen van asbest ook actief als onderaannemer. In het verleden hielpen wij al veel:

  • Woningbouwverenigingen
  • Collega aannemers
  • Onroerend goed- en vastgoedmaatschappijen

Ontwikkelingen in de bouw

Het is noodzakelijk om tijdig in te kunnen spelen op verschillende ontwikkelingen in de bouw. In de afgelopen jaren is hierbij de rol van de aannemer ook veranderd. Waar eerst de meeste werkzaamheden door de aannemer zelf uitgevoerd werden, wordt nu veel werk uitbesteed. De aannemer krijgt hierdoor meer ruimte om zich te richten op de regie van het bouwproces. Om dit allemaal mogelijk te maken heeft u een betrouwbare onderaannemer als partner nodig. Asbest Service Nederland is graag uw partner als professionele asbestverwijderaar.

Kwaliteit en veiligheid

Asbest Service Nederland is in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering (voorheen SC-530). Hierdoor voldoen wij aan alle eisen als asbestverwijderaar. Ons certificaatnummer is 07-C 070132. Tevens zijn al onze medewerkers opgeleid volgens de huidige wet- en regelgeving. Door regelmatige bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste materialen, de laatste technieken en wijzigingen in regelgeving. Wij kunnen snel en flexibel inspelen op verschillende situaties door onze vakkennis en ervaring.

Onderaanneming

Asbest verwijderen onderaanneming

Klanttevredenheid

Om kwaliteit te kunnen leveren is er heldere communicatie nodig als voorwaarde. Hier staan wij dan ook voor! Door te overleggen met alle betrokken partijen, voor, tijdens en na onze werkzaamheden bent u verzekerd van een deskundige aanpak gedurende het hele traject. Bij Asbest Service Nederland is asbestverwijdering meer dan veilig saneren. Ons doel is om te streven naar een langdurige en goede samenwerking met uw bedrijf. Wij doen meer dan ons best om te streven naar een langdurige en prettige samenwerking met uw bedrijf. Zo stellen wij alles in het werk om onze dienstverlening en service op een zo hoog mogelijk niveau aan te kunnen bieden.

Contact

Wilt u weten wat Asbest Service Nederland naast asbestverwijdering nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden van ons asbest bedrijf te bespreken. Of vraag een offerte aan zodat u weet wat asbest verwijderen gaat kosten.