Over ons

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Onze diensten

Asbest Service Nederland is werkzaam voor particulieren, collega aannemers, woningbouwverenigingen, onroerend goed- en vastgoedmaatschappijen. Naast de reguliere asbest-werkzaamheden, is Asbest Service Nederland in staat om bij calamiteiten, snel voor een oplossing te zorgen.

Bij asbest verwijdering is er vaak onduidelijkheid over de samenstelling van de kosten. Asbest Service Nederland geeft u wel inzicht in de opbouw van de kosten voor asbest verwijdering. U ontvangt altijd een heldere offerte, zodat u precies weet voor welke kosten u komt te staan en waar deze kosten voor in rekening worden gebracht. Wij bieden u de hoogste veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs.

De garanties van Asbest Service Nederland

Het verwijderen van asbest moet door middel van vastgestelde veiligheidsmaatregelen plaatsvinden. Door onze professionaliteit en kennis, staan wij garant voor de best mogelijke dienstverlening, waarbij de focus op veiligheid ligt.

Wij garanderen u dan ook:

  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Heldere communicatie

Wat dat precies betekent vindt u hieronder.

Veiligheid heeft bij Asbest Service Nederland de hoogste prioriteit. Asbest kan voor veel gevaar zorgen, als dit onzorgvuldig wordt verwijderd. Zolang asbest in gebonden toestand verkeert, is er geen gevaar voor de gezondheid. Als losse vezels bij het verwijderen van asbest worden ingeademd, kunnen er op langere termijn asbest ziekten ontstaan.

Asbest Service Nederland kan u in het hele traject van asbest sanering deskundig adviseren en begeleiden, zodat de gezondheid van u en onze medewerkers gewaarborgd is.
Wij zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering (voorheen SC-530) en voldoen daarmee aan alle richtlijnen om asbest te mogen verwijderen. Ons certificaatnummer is 01-C010181.01.

De medewerkers van Asbest Service Nederland zijn professioneel opgeleid volgens de huidige wet- en regelgeving. Door periodieke bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste materialen, de laatste technieken en wijzigingen in regelgeving.

Door onze vakkennis en -ervaring, kunnen wij snel en flexibel inspelen op verschillende situaties. Onze kennis en ervaring delen wij graag met u, in de situatie die voor u van toepassing is. Hierdoor bent u goed geïnformeerd en volledig op de hoogte van alle fases die in het proces worden doorlopen. Neem gerust contact op met Asbest Service Nederland, wij zijn u graag van dienst!