Asbest bedrijf

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbest bedrijf Asbest Service Nederland

Wilt u dat uw asbest verwijderd wordt door ons bedrijf op een veilige en secure manier? Asbest Service Nederland werkt volgens de regelgeving en wij zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Wij zijn zowel voor particulieren als bedrijven in te schakelen. Wilt u meer weten over onze aanpak tijdens asbestverwijdering? Dan kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 06-83383761. Dan kunnen wij u meer vertellen over hoe wij asbest verwijderen.

Waarom ons asbest bedrijf inschakelen

In het verleden zag men asbest als het perfecte materiaal. Men zag het namelijk als onverwoestbaar. Tegenwoordig weten wij dat asbest niet alleen onverwoestbaar is, maar ook dat het slecht is voor de gezondheid. U kunt uw gezondheid namelijk ernstige schade toebrengen wanneer u asbestvezels inademt. Wij zijn ons als bedrijf hier zeer bewust van en werken dan ook op de meest veilige manier. Het is al sinds 1993 niet meer toegestaan om het toe te passen en in 2024 mag er geen enkel dak meer zijn dat het materiaal bevat. Wilt u dat wij het materiaal komen verwijderen? Neem contact op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs.

Asbestverwijdering door ons bedrijf in 5 stappen

Voor asbestverwijdering volgen wij de volgende stappen:

  1. Eerst zorgen wij voor een asbestinventarisatie
  2. Dan dienen we de sloopmelding bij de gemeente in
  3. Vervolgens verwijderen we het geconstateerde asbest
  4. Tot slot voeren we de asbesthoudende materialen veilig af
  5. U ontvangt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door u uw eigen inspectielaboratorium te laten selecteren. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn.

Asbest dak saneren

Asbest bedrijf

De kosten van asbest laten verwijderen

De kosten zijn van meerdere factoren afhankelijk. U kunt hierbij denken aan factoren zoals het type materiaal, de hoeveelheid en de grootte van de ruimte. Ook ligt het eraan hoeveel taken u ons toebedeeld. Wilt u dat wij alleen een inventarisatierapport laten opstellen? Of kiest u er ook voor om ons het materiaal te laten verwijderen? Als u het wenst, kunnen wij het overbodig materiaal ook afvoeren voor u. Geef uw wensen aan zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen. Dan weet u direct wat de kosten zijn van de diensten van ons bedrijf.

Schakel ons asbest bedrijf in

Wacht niet langer met het inschakelen van ons bedrijf. Wij helpen u graag om het ongewenste materiaal te verwijderen. Bel om een afspraak te maken naar 06-83383761, stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl of vul het online contactformulier in van ons asbest bedrijf.