Asbest saneren

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Voor het veilig saneren van asbest

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in asbest saneren? Maak dan een afspraak met Asbest Service Nederland. Omdat wij in het bezit zijn van het Procescertificaat Asbestverwijdering, weet u zeker dat wij correct en volgens de regelgeving werken. Zo helpen wij u veilig, kwalitatief en professioneel van asbest af. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Schakel ons direct in door te bellen naar telefoonnummer 06-83383761. Laat ons veilig en correct asbest saneren bij u.

Waarom is saneren nodig?

Voor een zeer lange tijd werd asbest als hét ideale materiaal beschouwd. Het is onder andere onverwoestbaar, bestand tegen water en hoge temperaturen en ook nog eens zeer goed isolerend. Hierdoor werd het veelvuldig toegepast in de bouw en de industrie. Tot op het moment dat het zeer schadelijke consequenties bleek te hebben voor de gezondheid. Wij zijn bekend met alle risico’s die dit materiaal met zich meebrengt. Daarom zorgen wij ervoor de asbestsanering op een uitermate correcte, veilige en professionele manier te volbrengen. Schakel ons in voor deze gecertificeerde asbestverwijdering.

Het verwijderen van asbest in vijf stappen

Onze asbestsanering verloopt in de volgende vijf stappen:

  1. Eerst zorgen wij voor een asbestinventarisatie
  2. Dan dienen we de sloopmelding bij de gemeente in
  3. Vervolgens verwijderen we het geconstateerde materiaal
  4. Tot slot voeren we de asbesthoudende materialen veilig af
  5. U ontvangt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Wist u al dat u bij ons zelf een inspectielaboratorium mag selecteren? Dat onderscheidt ons van andere saneringsbedrijven. Het kenmerkt ons als transparant, professioneel en onafhankelijk asbestbedrijf. Net als onze prima prijs-kwaliteitverhouding dat doet.

Asbest verwijderen

Asbest saneren

De kosten voor het saneren

Wij informeren u graag voorafgaand aan onze werkzaamheden over wat u kwijt bent aan de asbestsanering. De uiteindelijke prijs is van bepaalde factoren afhankelijk. Denk aan het type asbest, de hoeveelheid ervan en de grootte van de te saneren ruimte. Ook de hoeveelheid taken heeft invloed op de prijs. Mogen wij enkel een inventarisatierapport voor u laten opstellen? Of wilt u dat wij de asbesthoudende materialen ook verwijderen en afvoeren? Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen. Dan stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

Laat ons op correcte wijze asbest saneren

Laat ons uw ruimte met asbesthoudende materialen saneren. Wij doen dit gegarandeerd op een veilige, kwalitatieve en correcte wijze. U benaderd ons via telefoonnummer 06-83383761, via e-mailadres info@asbest-service.nl of door een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor asbest saneren.