Asbest verwijderen CV ketel

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Verwijder asbest uit uw CV ketel

Heeft u een wat oudere CV ketel en wilt u graag te weten komen of deze asbest bevat? Of weet u al dat uw ketel asbest bevat en zoekt u nog een professionele partner om het asbest te laten verwijderen? Bij Asbest Service Nederland kunt u voor al uw klussen terecht op het gebied van asbestverwijdering en asbestinventarisatie. Wij verwijderen asbest in CV ketels van zowel particulieren, collega aannemers, woningbouwverenigingen als onroerend goed- en vastgoedmaatschappijen. Heeft u een spoedgeval? Wij staan erom bekend om bij calamiteiten snel voor een oplossing te zorgen.

Altijd duidelijkheid rondom uw asbestverwijdering

Vaak is er rondom asbestverwijdering veel onduidelijkheid. Waar worden de kosten op gebaseerd, hoe wordt dit samengesteld en hoe wordt er eigenlijk vastgesteld dat er asbest aanwezig is? U ontvangt via een externe partner een inventarisatierapport waarin staat vermeld wat voor soort asbest het is, wat de hoeveelheden zijn, in welke risicoklasse het wordt ingedeeld en waar het asbest is aangetroffen. Verder voorkomen wij ook graag onduidelijkheid over de kosten. Wij geven u bij het verwijderen van het asbest in uw CV ketel inzicht in de opbouw van de kosten en u ontvangt altijd een heldere offerte. Zo weet u precies wat het verwijderen van het asbest in uw CV ketel kost.

Garantie en veiligheid voor asbestverwijdering in uw CV

Bij Asbest Service Nederland staan garantie en veiligheid hoog in het vaandel. Wij snappen dat u het asbest in uw CV ketel door een bedrijf wilt laten verwijderen dat professioneel opereert en altijd veilig te werk gaat. Daarom heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

Asbest verwijderen CV ketel

Asbest kan namelijk voor veel gevaar zorgen wanneer dit bijvoorbeeld onzorgvuldig uit uw CV ketel zou worden verwijderd. Wij zorgen ervoor dat wij het asbest verwijderen op een zorgvuldige manier, zodat er geen gevaar is voor de gezondheid. We zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering en voldoen aan de richtlijnen om asbest te mogen verwijderen.

Wacht niet langer en laat het asbest in uw CV ketel verwijderen

Bij Asbest Service Nederland bent u ervan verzekerd dat het asbest in uw CV ketel op een veilige manier wordt verwijderd, dat wij u kwaliteit bieden en dat wij op een heldere manier communiceren. Bel ons gerust op 06-83383761, stuur een email naar info@asbest-service.nl of vul het online contactformulier in op onze website. We komen het asbest in uw CV graag verwijderen!