Asbest verwijderen kosten

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Wij helpen asbest te verwijderen

Wilt u meer te weten komen over asbest verwijderen en de kosten? Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat u kan helpen? Bij Asbest Service Nederland bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in asbestverwijdering in uw pand of woning. Dit gebeurt op een vakkundige en veilige manier. Welke kosten zijn verbonden aan asbestsanering? Lees verder of neem direct contact met ons op door te bellen naar
06-83383761. Wij staan graag voor u klaar.

Waarom is verwijderen nodig?

Asbest werd vanwege zijn slijtvaste, brandwerende en isolerende eigenschappen veel gebruikt in de bouw en de industrie. Later bleek het echter een zeer slechte uitwerking te hebben op de gezondheid van mensen. Sinds 1993 mag het materiaal niet meer gebruikt worden vanwege de verschillende risico’s. Wanneer uw pand of woning het materiaal bevat, is het verstandig om asbestsanering uit te laten voeren. Wij willen u daar graag bij helpen. Wij zorgen voor gecertificeerde asbestverwijdering.

Een asbestinventarisatierapport laten opstellen

Als klant heeft u graag duidelijkheid over de prijs van onze diensten. Wanneer u kiest voor onze asbestverwijdering zorgen wij daarom voor een offerte op maat. Voordat wij een offerte maken, moet er echter eerst een asbestinventarisatierapport worden opgesteld. Dit asbestinventarisatierapport moet worden opgesteld door een onafhankelijk gecertificeerd bedrijf. Wanneer dit rapport nog niet aanwezig is, kunnen wij dit voor u laten opstellen. Na het opstellen van dit rapport kan er daadwerkelijk worden overgegaan op het verwijderen.

Asbest verwijderen kosten

Asbestsanering Winschoten

Het verwijderen en de kosten

Wat kunt u verwachten wat betreft de kosten van asbestverwijdering particulier en zakelijk? De prijs van asbestsanering is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte van de ruimte en de hoeveelheid en het type asbest. Op basis van deze factoren bepalen wij de prijs die u betaalt middels een offerte op maat. U kunt bij onze diensten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verwachten. Wenst u ook een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Neem contact op om asbest te laten verwijderen

Wij staan graag voor u klaar wanneer u vakkundige asbestverwijdering wenst. Wilt u meer te weten komen over het verwijderen en de kosten? Of heeft u behoefte aan een offerte op maat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-83383761. Mail via e-mailadres info@asbest-service.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij leveren u graag een offerte voor asbest verwijderen en de kosten.