Asbest verwijderen kozijnen

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Verzeker uzelf van een woning zonder asbest

Heeft u een huis dat voor 1993 gebouwd is? Dan kan het zo zijn dat er asbest is verwerkt bij het bouwen van uw huis. Wilt u nu gaan verbouwen of renoveren? Dan is het voor uw veiligheid en gezondheid van groot belang dat u uw huis laat controleren op asbest. Wees verstandig en besteed dit aan een professioneel bedrijf uit: asbest zit namelijk niet alleen op zichtbare plekken. Asbest kan ook in en rond kozijnen of in kit zijn verwerkt. Schakel Asbest Service Nederland in en wij verwijderen voor zowel particulieren, onroerend goed- en vastgoedmaatschappijen, collega aannemers en woningbouwverenigingen asbest.

Asbest laten verwijderen in uw kozijnen? Wij stellen veiligheid voorop

Omdat asbest erg schadelijk is voor de gezondheid, is het belangrijk om veilig te werk te gaan. Wij zijn daarom in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering, wat betekent dat wij voldoen aan de richtlijnen om asbest te mogen verwijderen. Wij hebben veel ervaren in het verwijderen van asbest in bijvoorbeeld plafonds, CV ketels en kozijnen en weten daarom hoe we zorgvuldig en efficiënt te werk moeten gaan. We begeleiden u deskundig in het hele traject van asbestsanering en geven u advies zodat zowel de gezondheid van u als van onze medewerkers gewaarborgd is.

Asbest verwijderen kozijnen

Standaard helderheid in de kosten van uw asbestverwijdering

Wij zijn helder in onze communicatie op alle fronten: we informeren u over de stand van zaken en stellen duidelijke offertes voor u op zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. U bent u altijd goed geïnformeerd en wordt volledig op de hoogte gesteld van alle fases die in het proces van het verwijderen van het asbest in uw kozijnen of kit worden doorlopen. Daarnaast zijn wij erg duidelijk over de kosten: via een externe partij wordt als eerste het asbest geïnventariseerd. Vervolgens verwijderen wij het asbest en sturen wij u een heldere offerte toe waardoor u nooit onverwachte kosten zult ervaren.

Denk aan uw eigen gezondheid en laat uw asbest direct verwijderen

Stel asbestverwijdering niet langer uit en neem direct contact met ons op. Hierdoor brengt u uw gezondheid niet in gevaar en weet u zeker dat het asbest veilig en professioneel uit uw kozijnen en/of kit zal worden verwijderd. Neem voor alle mogelijkheden contact op door ons te bellen via 06-83383761, een email te sturen naar info@asbest-service.nl of door het online contactformulier in te vullen op de website. We helpen u in de toekomst graag verder met het verwijderen van het asbest in uw kozijnen of kit!