Asbest verwijderen kruipruimte

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Verwijder het asbest uit uw kruipruimte

Wanneer u van plan bent om bijvoorbeeld te gaan verbouwen of renoveren, dan is het belangrijk om te kijken naar het bouwjaar van uw woning. Is uw huis voor 1993 gebouwd? Dan kan het zijn dat er asbest is gebruikt om uw woning te bouwen. Wanneer asbest niet in het materiaal gebonden zit, dan kunnen er asbestvezels vrijkomen en dit is gevaarlijk voor uw gezondheid. Schakel daarom de hulp van Asbest Service Nederland in en laat het asbest uit bijvoorbeeld uw kruipruimte verwijderen. Wij verwijderen asbest voor particulieren, onroerend goed- en vastgoedmaatschappijen, collega aannemers en voor woningbouwverenigingen.

Het asbest uit uw kruipruimte altijd 100% veilig verwijderd

Het is algemeen bekend dat asbest zeer schadelijk is voor de gezondheid. Daarom is het van groot belang om zorgvuldig te werk te gaan en is het ook aan te raden om het verwijderen van asbest uit te besteden aan een professionele partij. Asbest Service Nederland heeft ervaring in het verwijderen van asbest in kruipruimtes en is bovendien in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit betekent dat wij voldoen aan de richtlijnen om asbest te mogen verwijderen. Daarnaast begeleiden wij u deskundig gedurende het gehele traject rondom de asbestsanering en geven wij u advies.

Asbest verwijderen kruipruimte

Asbestsanering Winschoten

Nooit meer onverwachte kosten na de asbestverwijdering in uw kruipruimte

Bij het uitbesteden van uw asbestverwijdering komen nou eenmaal kosten kijken. Om deze kosten zo comfortabel mogelijk te maken, zijn wij altijd helder in onze communicatie. U wordt goed geïnformeerd over alle fases die in het verwijderingsproces van het asbest worden doorlopen, zodat u weet waar u aan toe bent. Via een externe partij ontvangt u een inventarisatierapport waarna wij het asbest in uw kruipruimte zullen verwijderen. Wij sturen u vervolgens heldere offertes waardoor u geen onverwachte kosten zult ervaren en het asbest in uw kruipruimte op een veilige, communicatief heldere en efficiënte manier zal worden verwijderd.

Neem contact met ons op en laat uw asbest direct verwijderen

Bent u er bijna zeker van dat er asbest is gebruikt bij het bouwen van uw woning en wilt u gaan verbouwen of renoveren? Wij verwijderen het asbest in uw kruipruimte op een efficiënte manier en communiceren helder over het proces en de kosten. Bel ons gerust via 06-83383761, stuur een email naar info@asbest-service.nl of vul het online contactformulier in op de website. We verwijderen het asbest in uw kruipruimte en u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken!