Asbest verwijderen schoorsteen

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbest uit uw schoorsteen verwijderen

Heeft u een wat oudere woning? Voor uw schoorsteen, rookkanaal en koord kunt u bij Asbest Service Nederland terecht voor asbestverwijdering en asbestinventarisatie. Zeker als u uw woning langere tijd niet vernieuwd heeft, is het belangrijk om asbest te laten opsporen. Wilt u bijvoorbeeld weten of uw schoorsteen veilig is? Wij voeren graag een asbestinventarisatie uit. Zo weet u of uw schoorsteen en rookkanaal asbest bevat. Voor het verwijderen van asbest kunnen zowel particulieren, ondernemers, aannemers, woningbouwverenigingen als onroerend goed- en vastgoedmaatschappijen bij ons terecht. Bij spoedgevallen staan wij ook altijd paraat om bij calamiteiten een effectieve oplossing te bieden.

Duidelijkheid en veiligheid bij asbestinspectie

Ook als u niet zeker weet of u te maken heeft met asbest in uw schoonsteen of rookkanaal, is het van belang om een specialist in te schakelen. Zeker in woningen die voor 1994 zijn gebouwd kan asbest vaker voorkomen in bijvoorbeeld de schoorsteenpijp, schoorsteen buis, rookkanaal en in het cement. U doet er daarom goed aan om gecertificeerde asbest specialisten in te schakelen. Zowel voor het inspecteren van uw schoorsteen als voor de verwijdering van asbest. In een inventarisatierapport ontvangt u alle gegevens omtrent het onderzoek zoals het soort asbest, de risicoklasse en de hoeveelheden. Tevens ontvangt u van ons een heldere offerte voor het verwijderen van asbest in uw schoorsteen of rookkanaal.

Asbest verwijderen schoorsteen

Asbestsanering Winschoten

Zo verwijderen wij asbest in uw schoorsteen of rookkanaal

Asbestverwijderingsprojecten worden in zorgvuldig gecontroleerde fases uitgevoerd volgens de wetgeving die hiervoor in Nederland geldt. Vaak zien we in oudere woningen dat er gebruik is gemaakt van asbest koord als afdichtmiddel. Door de hoge concentratie asbestvezel is dit een groot risico voor de gezondheid. Wij zullen dan ook snel en op effectieve wijze het koord verwijderen. Tevens zijn onze experts in het het bezit van Procescertificaat Asbestverwijdering en voldoen aan de richtlijnen om asbest te mogen verwijderen.

Maak een afspraak voor asbestinventarisatie en asbestverwijdering

Wilt u op een veilige manier asbest koord in uw schoorsteen of rookkanaal verwijderen? Benader ons asbestbedrijf voor vakkundige asbestverwijdering. Bel ons gerust op 06-83383761, stuur een email naar info@asbest-service.nl. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.