Asbest verwijderen vinyl vloer

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbest in uw vloer? Asbest Service Nederland helpt!

Zit er asbest in uw vinyl of colovinyl vloer? Asbest Service Nederland is partner voor asbestinventarisatie en asbestverwijdering. Als u uw vinyl of colovinyl vloer voor 1980 heeft gekocht, is de kans groot dat deze asbest bevat. In veel kunstof vloeren in Nederland werd namelijk als vulmiddel asbest toegevoegd. Voor uw gezondheid is asbest zeer schadelijk, aarzel daarom niet en laat uw woning controleren op asbest. Wij zijn in het bezit van een Procescertificaat Asbestverwijdering, werken voor particulieren en bedrijven en geven u de garantie asbest te verwijderen volgens de regelgeving. Als erkend asbestbedrijf verwijderen wij op een veilige en deskundige manier asbest uit uw vloer.

Waarom het belangrijk is om uw vloer op asbest te controleren

Ook als u niet zeker weet of u te maken heeft met een vinyl of colovinyl vloer die asbest bevat, is het essentieel om een expert in te schakelen. Niet alleen in de vloer zelf, maar ook de lijmlaag waarmee de vloer werd bevestigd, kan asbest zitten. Deze asbesthoudende lijmlaag is herkenbaar aan de zwarte kleur. Vaak is deze vloer van colovinyl reeds verwijderd en blijft enkel nog de lijmlaag met asbest op de vloer achter. Laat het verwijderen daarom altijd over aan een professional om schade als breukvlakken en mogelijke asbestemissie te voorkomen. Wij helpen u graag door op een gedegen, professionele en duurzame wijze de lijmlaag en uw vloer te saneren.

Asbest verwijderen vinyl vloer

Asbestsanering Winschoten

Onze correcte werkwijze en duidelijke kosten

Het saneren van asbest voor uw vloer voeren wij uit in verschillende fases. Het is namelijk niet altijd duidelijk of het asbest in uw vinyl of colovinyl vloer zit. Het kan ook zijn dat er wij alleen de lijmlaag moeten verwijderen. Vandaar dat wij voorafgaand altijd een asbestinventarisatie uitvoeren om te achterhalen waar het asbest zich precies bevindt. Om u een duidelijk beeld te geven, leggen wij de hoeveelheid, plaatsing en ernst van het asbest vast in een rapport. Zo weet u ook gelijk hoeveel het gaat kosten. Bent u het eens met onze aanpak? Dan bespreken we graag de wensen om het geconstateerde asbest uit uw vinyl en colovinyl vloer te halen.

Snelle hulp bij het verwijderen van asbest uit uw vloer

Wilt u dat wij asbest in uw vloer en lijmlaag op een veilige wijze verwijderen? Neem contact op met Asbest Service Nederland voor asbestinventarisatie en asbestverwijdering. Bel ons op 06-83383761, stuur een email naar info@asbest-service.nl. Wij zijn het asbestbedrijf met een effectieve aanpak voor asbestverwijdering uit uw colovinyl en vinyl vloer.