Asbestsanering Drachten

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbestsanering in Drachten?

Woont u in Drachten en wenst u een asbestsanering? Asbest Service Nederland zorgt voor een veilige asbestsanering. Deze veilige werkwijze kunnen wij u garanderen doordat wij beschikken over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit houdt in dat wij het asbest veilig volgens de gestelde regelgeving saneren. Wenst u meer te weten over onze werkwijze? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Waarom is asbest in mijn woning in Drachten schadelijk?

Asbest werd jarenlang gebruikt in de bouw en industrie. Dit kwam doordat het materiaal erom bekend stond slijtvast en brandwerend te zijn. In de loop van de tijd kwam echter uit dat asbest schadelijk is voor de gezondheid. Dit resulteerde in een verbod op het gebruik van asbest in 1993. Bestaand asbest dient in 2024 uit alle panden verdwenen te zijn. Dit geldt voor alle asbest dat in contact staat met de buitenlucht. Indien dit het geval is, raden wij het u ten zeerste aan actie te ondernemen om uw woning of pand in Drachten asbestvrij te maken. Dit materiaal doet zich vooral voor in cement, daken, kachels, warmhoudplaatjes en vloerzeil. Wenst u een asbestsanering? Zet dan Asbest Service Nederland in.

Werkwijze bij onze asbestverwijdering

Meerdere woningbezitters en pandeigenaren in de omgeving van Drachten hebben wij mogen ondersteunen omtrent hun asbestsanering. Kiest u voor een asbestverwijdering door Asbest Service Nederland, dan kunt u de volgende werkzaamheden van ons verwachten:

  • Uitvoeren van een asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijderen van gevonden asbest
  • Veilige afvoering van asbesthoudende materialen
  • U krijgt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Wat gaat asbest verwijderen kosten?

Wat het asbest verwijderen u gaat kosten voor uw woning of pand in Drachten, is iets waar op voorhand geen uitspraken over kunnen worden gedaan. Enkele factoren hebben echter wel invloed op de uiteindelijke kosten. Denk aan hoeveel asbest zich voordoet in uw pand, van welk type er sprake is en hoe groot de ruimte is waarin de asbest zich bevindt. Laat ons dit weten, zodat wij een offerte op maat voor u kunnen maken. Goed om te weten, is dat u ook een subsidie voor asbestsanering kunt aanvragen. Neem contact op voor meer informatie.

Asbestsanering Drachten

Schakel ons als asbestverwijderaar in!

Wenst u Asbest Service Nederland in te schakelen voor uw asbestsanering in Drachten? Of wenst u meer te weten over onze werkwijze of prijzen? Bel of mail ons dan snel.
Wij zijn te bereiken via 06-83383761. U kunt ook een e-mail sturen naar info@asbest-service.nl of ons online contactformulier invullen. Wij komen graag bij u in Drachten langs voor een veilige en volledige asbestsanering!