Asbestsanering Emmen

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Ontmoet onze asbestsanering in Emmen

Woont u nabij Emmen en wilt u een asbestverwijderaar inzetten? Zet Asbest Service Nederland in voor een veilige asbestsanering. Wist u dat wij beschikken over het Procescertificaat Asbestverwijdering? Hierdoor weet u zeker dat wij de asbestverwijdering volgens de regelgeving aanpakken. Wenst u meer informatie over onze asbestsanering? Of wilt u weten wat het asbest verwijderen u gaat kosten? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen met onze asbestverwijderaar vanuit Emmen.

Asbestverwijdering in Emmen

In de bouw en industrie was asbest doorgaans een veel gebruikte materiaalsoort. Dit door haar brandwerende en slijtvaste vermogen. Echter bleken asbestvezels enorm schadelijk te zijn voor de gezondheid, waarop het gebruik van dit materiaal al sinds 1993 verboden is in Nederland. In 2024 moeten alle daken geheel asbestvrij zijn. Het kan zijn dat uw woning of pand nog asbest bevat. Dit materiaal doet zich vooral voor in cement, daken, kachels, vloerzeil en warmhoudplaatjes. Het is dan ook zeer aan te raden een asbestverwijderaar in te schakelen voor een grondige asbestsanering. Asbest Service Nederland is u hierbij graag van dienst!

Wat wij doen gedurende de asbestverwijdering

Wij hebben al diverse asbestsaneringen in Emmen met succes uitgevoerd. Wanneer u ons inzet voor uw asbestverwijdering, kunt u het volgende verwachten:

  • Uitvoering van een asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijdering van gevonden asbest
  • Veilig afvoeren van asbesthoudende materialen
  • Een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium voor u

Bent u benieuwd naar de scherpe prijs-kwaliteitverhouding die wij voor uw asbestsanering bieden? En wilt u weten wat het asbest verwijderen u gaat kosten?
U leest het in de volgende alinea.

Asbest verwijderen en kosten van onze asbestverwijderaar

Bij de uitvoering van een asbestverwijdering in Emmen, spelen er diverse factoren mee die de kosten van de werkzaamheden bepalen. Denk aan de grootte van uw ruimte, het type asbest waar u mee te maken heeft en de hoeveelheid asbest. Hoe groot de klus is, bepaalt de exacte kosten van uw asbestsanering.

Asbestsanering Emmen

Wij stellen graag een offerte op maat voor u op. Zo heeft u direct duidelijkheid omtrent de kosten voor uw asbestsanering in Emmen.

Maak een afspraak voor uw asbestverwijdering in Emmen

Asbest Service Nederland kan veilig uw asbest saneren. Wenst u ons direct in te zetten voor uw asbestsanering? Of wilt u meer weten over de kosten? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Bel ons via 06-83383761 of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl. Voor een veilige en complete asbestverwijdering zet u Asbestservice Nederland in Emmen in!