Asbestsanering Enschede

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
 • Veilig verwijderen van asbest
 • Heldere communicatie
 • Procescertificaat Asbestverwijdering
 • Duidelijke afspraken

Kies voor vakkundige asbestsanering in Enschede

Woont u in Enschede of Glanerbrug en heeft u behoefte aan asbestverwijdering door een professioneel asbest bedrijf? Asbest Service Nederland staat graag voor u klaar met zijn diensten in asbestsanering. Ons bedrijf heeft een Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit betekent dat alle werkzaamheden wat betreft het asbest saneren volgens de regelgeving gebeuren. Wanneer u meer informatie wilt over onze asbestsanering of het verwijderen van asbest en de kosten, kunt contact opnemen vanuit Enschede met onze asbestverwijderaar via 06-83383761.

Asbest is veel gebruikt maar is erg gevaarlijk

Met zijn slijtvaste en brandwerende eigenschappen was asbest een veelgebruikt materiaal in de bouw en de industrie. Later bleek echter dat losse asbestvezels zeer gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Sinds 1993 is daarom het gebruik van asbest in Nederland verboden. Wanneer er nog asbest aanwezig is in uw pand of woning, is het verstandig om deze asbest te laten saneren door een professionele asbestverwijderaar. Wij willen u daar graag bij helpen. Schakel ons daarom direct in voor asbestverwijdering in Enschede.

Het asbest bedrijf in asbest saneren

Wanneer wij asbestsanering bij u in Enschede uitvoeren, kunt u de volgende werkwijze van onze asbestverwijderaar verwachten:

 1. Hij laat een asbestinventarisatie uitvoeren
 2. Hij dient een sloopmelding in bij de gemeente
 3. De gevonden asbest wordt verwijderd
 4. De asbesthoudende materialen worden veilig afgevoerd
 5. Hij geeft u een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Kies ook voor onze professionele asbestsanering en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Lees verder voor meer informatie over asbest verwijderen en de kosten.

Wat Asbest verwijderen gaat kosten

Er zijn verschillende factoren die bepalen wat het asbest verwijderen gaat kosten voor u in Enschede. Denk hierbij aan:

 • De hoeveelheid asbest
 • Hoe groot de ruimte is
 • Het type asbest

Asbestsanering Enschede

Het asbest verwijderen en de kosten wordt dus bepaald door de grootte van de klus. Alle werkzaamheden zullen vakkundig worden uitgevoerd door ons asbest bedrijf. Wij zorgen graag voor een offerte op maat, wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft. Dit geeft u duidelijkheid over het asbest verwijderen en de kosten.

Laat asbest saneren door de asbestverwijderaar in Enschede

Ons asbest bedrijf helpt bij asbestverwijdering in Enschede. Wij informeren u graag verder het asbest verwijderen en de kosten. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via 06-83383761, info@asbest-service.nl of ons online contactformulier. Ons asbest bedrijf komt graag bij u langs voor professionele asbestsanering in Enschede en Glanerbrug.