Asbestsanering Harderwijk

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
 • Veilig verwijderen van asbest
 • Heldere communicatie
 • Procescertificaat Asbestverwijdering
 • Duidelijke afspraken

Wij verzorgen correcte asbestverwijdering in Harderwijk

Bent u in Harderwijk of Hierden op zoek naar een gecertificeerd asbest bedrijf voor correcte asbestsanering? Schakel dan nu meteen Asbest Service Nederland in. Wij beschikken namelijk over het Procescertificaat Asbestverwijdering. We verlenen onze diensten aan particulieren en bedrijven. En als wij asbest saneren, doen wij dat volgens de regelgeving. Schakel nu ook de asbestsanering van deze asbestverwijderaar in. Wij informeren u graag direct over wat asbest verwijderen u gaat kosten. Bel vanuit Harderwijk naar 06-83383761 voor een afspraak met ons asbest bedrijf.

Algemene informatie over asbestsanering

Tijdenlang werd asbest beschouwd als een ideaal product. Het was namelijk onverwoestbaar. Hierdoor is het veelvuldig toegepast. Inmiddels weten we dat het inademen van asbestvezels zeer schadelijke consequenties kan hebben voor de gezondheid. Als asbestverwijderaar zien wij het daarom als cruciaal asbest te saneren op een veilige, gedegen en professionele manier. Sinds 1993 is het verboden asbest toe te passen. Ook is afgesproken dat geen enkel dak vanaf 2024 nog voorzien mag zijn van asbest. Zet ook een stap in de juiste richting en kies voor asbestverwijdering in Harderwijk.

Asbest saneren doet ons asbest bedrijf op deze wijze

Als u deze asbestverwijderaar inschakelt voor asbestsanering in Harderwijk, dan voeren we de volgende stappen uit:

 1. We regelen eerst een asbestinventarisatie
 2. Dan dienen we de sloopmelding in bij de gemeente
 3. Vervolgens verwijderen we het geconstateerde asbest
 4. Tot slot voeren we de asbesthoudende materialen veilig af
 5. U ontvangt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Bij ons mag u zelf een inspectielaboratorium uitkiezen. Dit kenmerkt ons als een transparant en onafhankelijk asbest bedrijf. Zeker in tegenstelling tot andere aanbieders. Ook onze prima prijs-kwaliteitverhouding onderscheidt ons van anderen.

Asbestsanering Harderwijk

Wat asbest verwijderen gaat kosten

Wat asbest verwijderen gaat kosten, is afhankelijk van verschillende factoren:

 • Het type asbest
 • De hoeveelheid asbest
 • De grootte van de ruimte

Uiteraard gaat asbest verwijderen u meer kosten, hoe groter de klus is in Harderwijk. Zo kunt u enkel via ons de asbestinventarisatie regelen. Maar wij komen ook graag geconstateerde asbest verwijderen, verwerken en afvoeren. Vraag nu alvast een offerte op maat aan. Dan weet u meteen wat asbest verwijderen u gaat kosten.

Correct asbest saneren door deze asbestverwijderaar in Harderwijk

Voor veilige en kwalitatieve asbestverwijdering in Harderwijk bent u bij ons asbest bedrijf aan het juiste adres. Weten wat asbest verwijderen u gaat kosten? Vraag vanuit Harderwijk of Hierden een vrijblijvende offerte voor asbestsanering aan via 06-83383761, info@asbest-service.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier.