Asbestsanering Heereveen

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Schakel ons in voor een correcte asbestsanering

Is er in uw woning of pand asbest gevonden? En zoekt u in de omgeving van Heerenveen een gespecialiseerd bedrijf in asbestverwijdering? Neem dan contact op met Asbest Service Nederland. Wij zijn een erkend asbestbedrijf dat bedrijven en particulieren helpt met het verwijderen van asbest op een correcte en veilige manier. Asbest vormt namelijk een groot risico voor de gezondheid van de bewoners of de werknemers in het huis of pand. Schakel daarom direct Asbest Service Nederland in voor het saneren van asbest. Benader ons vanuit Heerenveen en maak een afspraak.

Onze werkwijze

Hoe pakken wij het saneren van asbest precies aan? Asbest is erg gevaarlijk voor de gezondheid. Zeker wanneer het wordt verwijderd, vormt het een groot risico. Het is daarom van cruciaal belang dat de asbestsanering volgens de regelgeving wordt uitgevoerd. U bent dan ook verplicht om een erkend asbestverwijderaar in te schakelen voor het verwijderen van asbest. Wij van Asbest Service Nederland zijn een erkend bedrijf dat in het bezit is van het Procescertificaat Asbestverwijdering. U weet dus dat de werkzaamheden als de inventarisatie van de asbest, het indienen van een sloopmelding bij de gemeenten, het verwijderen van de asbest en ten slotte het afvoeren van de asbesthoudende materialen op een correcte en veilige wijze wordt gedaan.

Meer over de kosten van asbest verwijderen

Welke kosten betaalt u voor het verwijderen van asbest? Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de prijzen die wij hanteren. De totale kosten voor de asbestverwijdering omvatten de inventarisatie, verwijdering, verwerking en afvoer. Om een juiste kostenberekening te kunnen verwezenlijken, worden al deze onderdelen berekend. Tevens zijn de kosten voor de asbestsanering afhankelijk van de grootte van de ruimte, het type asbest en de hoeveelheid asbest. Wij zullen dus geen standaard prijs vragen voor onze werkzaamheden. Wilt u weten wat u betaalt voor onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Asbestsanering Heereveen

Onze voordelen

Wij hebben u als gespecialiseerd asbestbedrijf verschillende voordelen te bieden. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door het volgende:

  • Heldere communicatie
  • Duidelijke afspraken
  • Veiligheid heeft de hoogste prioriteit
  • Het werk wordt uitgevoerd door professioneel opgeleide medewerknemers
  • In het bezit van een procescertificaat Asbestverwijdering

Wilt u meer te weten komen over de voordelen die wij te bieden hebben? Of wenst u meer informatie over het verwijderen van asbest en de kosten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op voor asbestsanering

Woont u in Heerenveen en wilt u asbest laten verwijderen door onze specialisten? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06-83383761 of te mailen via info@asbest-service.nl. U kunt dan direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. U heeft dan direct inzicht in de kosten van asbest verwijderen bij u thuis in Heerenveen.