Asbestsanering Hoogezand

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbest in Hoogezand? Wij bieden veilige asbestsanering

Bevat uw woning in Hoogezand asbest? Voor een veilige asbestsanering bent u aan het juiste adres bij Asbest Service Nederland. Ons asbestbedrijf is voorzien van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Wat dit betekent is dat wij geheel volgens de regelgeving te werk gaan gedurende een asbestverwijdering. Wilt u meer weten over onze werkwijze tijdens de asbestsanering? Of behoeft u meer informatie over onze kosten? Neem contact met onze asbestverwijderaar op of vraag direct een offerte aan vanuit Hoogezand.

Asbestsanering in Hoogezand? Maak daarom deze keuze

Misschien weet u dat asbest als materiaal vroeger vooral in de bouw en industrie werd gebruikt. Asbest is namelijk zeer slijtvast en brandwerend materiaal. Later bleek echter dat de asbestvezels schadelijk waren voor de gezondheid. Zo werd het gebruik van asbest in 1993 verboden. In 2024 worden alle daken geacht asbestvrij te zijn. Het kan zijn dat er nog asbest in uw pand of woning zit. Asbest doet zich vooral voor in kachels, daken, cement, warmhoudplaatjes en vloerzeil. Wanneer er asbest in uw woning zit, is het raadzaam een asbestverwijderaar in te schakelen. Wij ondersteunen u graag bij uw asbestsanering!

Zo gaan wij te werk

Al vele asbestsaneringen in Hoogezand hebben wij tot een goed einde gebracht. Maakt u de keuze voor ons als uw asbestverwijderaar, dan kunt u verwachten dat wij de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Uitvoering van een asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijdering van gevonden asbest
  • Veilig afvoeren van asbesthoudende materialen
  • Afgeven vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Wilt u meer weten wat het asbest verwijderen gaat kosten? Lees het in de volgende alinea.

Asbest verwijderen: de kosten

Om te bepalen wat het u gaat kosten wanneer wij een asbestverwijdering uitvoeren, is het goed te weten dat dit afhankelijk is van diverse factoren. Denk hierbij aan de grootte van de ruimte, het type asbest waar sprake van is en de hoeveelheid asbest.

Asbestsanering Hoogezand

Oftewel, hoe groot uw klus is, heeft invloed op de totaalprijs. Wij kunnen echter een offerte op maat voor u maken die geheel vrijblijvend is. Direct een offerte opstellen voor uw asbestsanering in Hoogezand? Neem dan contact op.

Vrijblijvende offerte voor asbestsanering

Asbest Service Nederland staat in Hoogezand graag voor u klaar om asbest veilig te saneren. Wilt u direct onze asbestverwijderaar inschakelen? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. BelĀ 06-83383761 of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl.Wij ondersteunen u in Hoogezand graag bij uw asbestsanering!