Asbestsanering Meppel

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbest? Zet onze asbestsanering in Meppel in

Zoekt u een asbestverwijderaar nabij Meppel? Bel direct Asbest Service Nederland voor een veilige asbestsanering. Wij beschikken over het Procescertificaat Asbestverwijdering, wat betekent dat wij volgens de juiste regelgeving te werk gaan tijdens uw asbestverwijdering. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wenst u meer te weten over onze kosten? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak met onze asbestverwijderaar vanuit Meppel.

Waarom asbest laten saneren in Meppel?

Asbest werd in het verleden geregeld gebruikt voor de bouw en industrie, omdat dit materiaal slijtvast en brandwerend was. Later bleken asbestvezels zeer schadelijk te zijn voor de gezondheid. Dit zorgde voor een verbod op het gebruik van asbest in Nederland in 1993. Echter kan het zo zijn dat uw pand of woning nog steeds asbest bevat. Dit materiaal komt vooral voor in cement, daken, kachels, warmhoudplaatjes en vloerzeil. Omdat in 2024 daken geheel asbestvrij moeten zijn, doet u goed aan een grondige asbestverwijdering. Onze asbestverwijderaar helpt u graag het asbest op een veilige manier te verwijderen.

Dit doen wij gedurende de asbestverwijdering

In Meppel en omstreken hebben wij al diverse asbestsaneringen met succes uitgevoerd. Indien u ons als asbestverwijderaar inzet, kunt u ervan op aan dat wij het volgende regelen:

  • Een grondige asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijdering van gevonden asbest
  • Veilig afvoeren van asbesthoudende materialen
  • Een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium voor u

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijs-kwaliteitverhouding en wilt u meer weten over onze kosten? In de volgende alinea vertellen wij u meer.

Asbestsanering Meppel

Asbestsanering Zutphen

Asbest verwijderen en onze kosten

Er zijn diverse factoren die meespelen bij de kostenbepaling van uw asbestsanering in Meppel. Denk aan de hoeveelheid asbest die zich in de ruimte bevindt, hoe groot deze ruimte is en het type asbest in de ruimte. Hoe groot uw klus is bepaalt zodoende de kosten. Wij kunnen een vrijblijvende offerte op maat voor u opstellen, zodat de kosten snel inzichtelijk worden voor uw asbestverwijdering in Meppel.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Asbest Service Nederland kan asbest in Meppel grondig saneren op een veilige wijze. Wilt u ons inschakelen voor een asbestverwijdering? Of behoeft u meer informatie omtrent onze werkwijze of kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan via 06-83383761 of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl. Zet onze asbestverwijderaar zo gauw mogelijk in Meppel in voor uw asbestsanering!