Asbestsanering Opsterland

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Maak kennis met Asbest Service Nederland

Woont u in de gemeente Opsterland en dient er bij u asbest verwijderd te worden? De specialisten van Asbest Service Nederland staan dan graag voor u klaar. Voor al uw klussen omtrent asbestsanering bent u bij ons aan het juiste adres. Onze asbestverwijderaar beschikt namelijk over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Wij saneren asbest op veilige wijze en volledig volgens de geldende regelgevingen. Als u meer wilt weten over onze asbestverwijdering, en hoe wij daarbij te werk gaan, lees dan verder of neem contact met ons op.

Meer over asbest

Jarenlang was asbest een veelgebruikt materiaal in de bouw en de industrie. Asbest heeft namelijk als voordeel dat het slijtvast en brandwerend is. In de loop der tijd ontstonden echter vermoedens van negatieve gezondheidseffecten bij het werken met asbest. Dit leidde uiteindelijk tot een definitief verbod op het verwerken van asbest in gebouwen in Nederland vanaf 1993. Bovendien moet bestaand asbest in 2024 uit alle panden verwijderd te zijn. Let op: het gaat hierbij alleen om asbest dat in direct contact staat met de buitenlucht. Het kan zijn dat u de komende jaren hiervoor nog eens actie dient te ondernemen. Heeft u een woning of bedrijfspand in Opsterland waar op een bepaalde plaats asbest is verwerkt, bijvoorbeeld in daken, cement, kachels, warmhoudplaatjes of vloerzeil? Neem contact op met de experts van Asbest Service Nederland, dan zetten wij samen de noodzakelijke asbestsanering in gang.

Werkwijze bij onze asbestverwijdering

Al vele woningbezitters in de gemeente Opsterland en omgeving hebben van onze diensten omtrent asbest saneren gebruikgemaakt. Bij een asbestverwijdering door de specialisten van Asbest Service Nederland worden, kort samengevat, de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Uitvoeren van een asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijderen van gevonden asbest
  • Veilige afvoering van asbesthoudende materialen
  • U krijgt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium
Asbestsanering Arnhem

Asbestsanering Opsterland

Wat gaat asbest verwijderen mij kosten?

Wat het verwijderen van asbest uit uw woning of pand in de gemeente Opsterland zou gaan kosten, dat is op voorhand vrijwel onmogelijk te zeggen. Er zijn enkele zaken die een grote invloed hebben op de uiteindelijke prijs. Om welk type en welke hoeveelheid asbest gaat het? En hoe groot is de ruimte waarin het asbest zich bevindt? Hoe meer informatie u ons op voorhand geeft, hoe gedetailleerder en betrouwbaarder stellen wij onze offerte op. Wist u overigens dat u mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie voor asbestsanering? Zeker de moeite waard om eens te onderzoeken!

Zet onze asbestverwijderaar in!

Wilt u Asbest Service Nederland inzetten voor uw asbestverwijdering? Of heeft u vragen over onze diensten of prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06-83383761. U kunt ook een e-mail sturen naar info@asbest-service.nl of ons online contactformulier invullen. Wij komen graag bij u in Opsterland langs voor een veilige en correcte asbestsanering!