Asbestsanering Roden

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbest? Wij verzorgen asbestsaneringen in Roden

Wilt u een asbestsanering in Roden laten uitvoeren? Asbest Service Nederland verwijdert asbest op een veilige, doeltreffende manier. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het Procescertificaat Asbestverwijdering dat wij in ons bezit hebben. Dit certificaat duidt aan dat wij enkel volgens de juiste regelgeving te werk gaan bij uw asbestverwijdering. Bent u benieuwd hoe wij precies werken of behoeft u meer informatie omtrent onze kosten? Lees dan gauw verder of vraag direct een offerte aan voor een asbestsanering in Roden.

Waarom een asbestsanering in Roden?

Doorgaans werd asbest gebruikt voor de bouw en industrie vanwege haar slijtvastheid en brandwerendheid.

De asbestvezels bleken echter schadelijk voor de gezondheid, waarop in 1993 het gebruik van asbest verboden werd in Nederland. Toch kan er nog steeds asbest in uw woning of pand aanwezig is. Asbest zit vooral in kachels, daken, cement, warmhoudplaatjes en vloerzeil. Wist u al dat in 2024 daken geheel asbestvrij moeten zijn? Om die reden is het zeer verstandig een asbestverwijderaar in te schakelen. Wij zijn u graag van dienst bij uw asbestsanering!

Asbestsanering Roden

Onze grondige asbest sanering

Al diverse klussen in Roden en omgeving zijn door ons succesvol uitgevoerd. Zet u ons in als asbestverwijderaar, dan gaan wij grondig te werk. Het volgende doen wij tijdens uw asbestverwijdering:

  • Een grondige asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijdering van gevonden asbest
  • Veilig afvoeren van asbesthoudende materialen
  • Afgeven van een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Wenst u meer te weten over onze prijs-kwaliteitverhouding en bent u benieuwd naar onze kosten? Lees dan snel verder.

Asbest verwijderen en kosten van Asbest Service Nederland

Bij een asbestsanering in Roden spelen diverse factoren mee die de uiteindelijke kosten voor u bepalen. Deze factoren zijn onder andere: de grootte van uw ruimte, de hoeveelheid asbest die zich hierin bevindt en het type asbest dat zich voordoet.
Kortom, de grootte van de klus bepaalt de kosten. Bij ons kunt u een vrijblijvende offerte op maat laten opstellen, zodat u de kosten voor uw asbestsanering in Roden direct overzichtelijk heeft.

Ja, ik wil een offerte op maat aanvragen!

Wij kunnen uw ongewenste asbest in Roden saneren op een veilige en doeltreffende manier. Wilt u ons direct inschakelen voor een asbestverwijdering? Of behoeft u nog informatie omtrent onze kosten? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan. Telefonisch kan dat via 06-83383761. U kunt ons ook mailen: info@asbest-service.nl. Onze asbestverwijderaar komt graag bij u langs in Roden om uw asbest veilig te saneren!