Asbestverwijderaar

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Uw asbestverwijderaar

Schakel voor asbestverwijdering Asbest Service Nederland in. Dan weet u zeker dat de asbestverwijdering op een veilige en secure manier gebeurt. Wij werken volgens de gestelde regelgeving en zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Zoals u merkt zijn wij uw professionele asbestverwijderaar. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u vragen over onze aanpak en hoe wij de asbestverwijdering uitvoeren? Neem dan telefonisch contact op en bel naar 06-83383761. Dan kunnen wij u meer vertellen over hoe wij werken als asbestverwijderaar.

Waarom asbestverwijdering?

Vroeger zag men asbest als het perfecte, onverwoestbare materiaal. Echter weten wij tegenwoordig hoe schadelijk dit materiaal kan zijn. Als u bijvoorbeeld asbestvezels inademt, kan dit zorgen voor ernstige gezondheidsproblemen. Kies daarom voor ons als uw professionele asbestverwijderaar. Wij zijn ons bewust van de gezondheidsrisico’s en weten hoe wij asbestverwijdering op een veilige manier kunnen uitvoeren. Sinds 1993 mag asbest al niet meer gebruikt worden en in 2024 wil de overheid dat alle daken asbestvrij hebben. Hieruit kunt u opmerken dat asbest een schadelijk materiaal is.

De 5 stappen van uw asbestverwijderaar

Wij hanteren de volgende 5 stappen voor asbestverwijdering:

  1. Eerst zorgen wij voor een asbestinventarisatie
  2. Dan dienen we de sloopmelding bij de gemeente in
  3. Vervolgens verwijderen we het geconstateerde asbest
  4. Tot slot voeren we de asbesthoudende materialen veilig af
  5. U ontvangt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Wist u dat als u voor ons als asbestverwijderaar kiest, u zelf uw eigen inspectielaboratorium kunt kiezen?

Asbestverwijderaar

Asbestverwijdering en uw kosten

Om de kosten te bepalen willen wij eerst weten wat voor een type asbest het is, de hoeveelheid en hoe groot de ruimte met asbest is. Ook ligt het eraan welke taken u wilt dat wij uitvoeren. Kiest u ervoor dat wij alleen het inventarisatierapport laten opstellen? Of wilt u dat wij de asbest ook afvoeren? Bespreek dit allemaal met ons als uw asbestverwijderaar, zodat er een vrijblijvende offerte opgesteld kan worden.

Asbestverwijdering door uw asbestverwijderaar

Wilt u dat uw asbest verwijderd wordt? Wacht dan niet langer en benader Asbest Service Nederland. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-83383761. Of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl.
U kunt ook het online contactformulier invullen. Kies voor ons als uw asbestverwijderaar en wij zorgen voor de asbestverwijdering.