Asbest verwijderen huis

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Veilig wonen in een huis zonder asbest

Is uw huis voor 1993 gebouwd? Asbest is een veelkomend probleem bij oudere woningen. Asbest Service Nederland is een groeiende, professionele specialist in het verwijderen van asbest. We werken voor zowel particulieren als bedrijven. Voor uw gezondheid is het zeer belangrijk dat u uw huis laat controleren op asbest. Asbest kan zich op plekken bevinden in uw huis, die niet altijd zichtbaar zijn. Denk aan de schoorsteen, rond kozijnen of in de kit. Bij het verwijderen van asbest moeten de gezondheidsrisico’s dan ook niet worden onderschat. Als erkend asbestverwijderaar bent u gegarandeerd dat ons asbestbedrijf op een veilige en correcte manier asbest verwijderd uit uw huis.

Asbest verwijderen uit uw huis: onze veilige werkwijze

Wilt u ons inschakelen om asbest uit uw huis te verwijderen? Dan kunt u er van uit gaan dat dit op een veilige wijze gebeurt. Wij zijn namelijk in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering, wat betekent dat wij voldoen aan de richtlijnen om asbest te mogen verwijderen. Voordat we beginnen met het verwijderen van asbest in uw huis, voeren we een asbestinventarisatie uit. Zo weet u zeker of uw huis asbest bevat en op welke plekken zich het bevindt. Voor het slopen van asbest uit uw huis zullen we de sloopmelding bij de gemeente indienen. Vervolgens verwijderen we het geconstateerde asbest op een effectieve wijze. Tot slot voeren we de asbesthoudende materialen veilig af. Wij zullen u tijdens dit traject adviseren en begeleiden.

De kosten van uw asbestverwijdering

Om u een helder beeld te geven van de kosten voor het verwijderen van asbest in uw huis, ontvangt u van ons altijd een duidelijke offerte. De kosten voor het verwijderen van asbest hangen af van diverse factoren zoals het type asbest, de hoeveelheid ervan en de grootte van de te saneren ruimte.

Asbest verwijderen huis

Mogen wij enkel een inventarisatierapport voor u opstellen? Of mogen wij ook direct het asbest in uw huis verwijderen? Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen. Dan stellen wij direct een vrijblijvende offerte op.

Asbest laten verwijderen in uw huis? Vraag een offerte aan

Stel uw gezondheid voorop en laat ons het asbest in uw huis saneren. Dit doen wij gegarandeerd op een veilige, kwalitatieve en correcte wijze. Wilt u meer weten over onze aanpak? Of wenst u een vrijblijvende offerte? Bel ons op 06-83383761, stuur een e-mail info@asbest-service.nl of vul het contactformulier in op onze website. Wij zijn uw professionele partner om asbest te verwijderen in uw huis.