Asbest verwijderen plafond

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Laat het asbest in uw plafond verwijderen

Huizen die over het algemeen voor 1994 zijn gebouwd, kunnen asbest bevatten. Na 1993 is het toepassen van asbest verboden geworden, waardoor u bijvoorbeeld oudere huizen die u wilt gaan verbouwen of renoveren, na moet laten kijken op asbest. Schakel daarom Asbest Service Nederland in wanneer u bijvoorbeeld wilt laten controleren op asbest in uw plafond of plafondplaten. Hier kan namelijk asbest in zitten en daarom is het belangrijk om een professionele partner dit te laten verwijderen. Wij verwijderen asbest in onder andere plafonds of plafondplaten voor zowel particulieren, onroerend goed- en vastgoedmaatschappijen, collega aannemers en woningbouwverenigingen.

Altijd een duidelijk kostenplaatje voor asbestverwijdering in uw plafond

Wanneer u via Asbest Service Nederland het asbest in uw plafond of plafondplaten laat verwijderen, dan bent u ervan verzekerd dat er nooit onduidelijkheid zal ontstaan over bijvoorbeeld de kosten of over de vaststelling van het asbest in uw plafond. Via een externe partij wordt het asbest geïnventariseerd, hierna ontvangt u een inventarisatierapport. In dit rapport staat vermeld wat voor soort asbest er in uw plafond of plafondplaten aanwezig is, hoeveel asbest er aanwezig is en in welke risicoklasse het asbest wordt ingedeeld. Op basis van dit rapport verwijderen wij vervolgens het asbest in uw plafond. Wij zijn open over de kosten voor uw asbestverwijdering door u altijd een heldere offerte toe te sturen.

Gegarandeerd van veiligheid tijdens de asbestverwijdering

Omdat asbest een gevaarlijk product is dat voor gezondheidsproblemen kan zorgen, is het belangrijk om veiligheid altijd voorop te stellen. Kies daarom voor een professioneel en ervaren bedrijf dat weet hoe er gehandeld moet worden.

Veiligheid heeft bij Asbest Service Nederland de hoogste prioriteit en daarom zijn wij in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit betekent dat wij voldoen aan de richtlijnen om asbest te mogen verwijderen. Hierdoor bent u er 100 procent van verzekerd dat het asbest in uw plafond of plafondplaten veilig zal worden verwijderd en hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Asbest verwijderen plafond

Wacht niet langer met uw asbest en neem direct contact op

Asbest is erg schadelijk en daarom is het belangrijk dat het zo snel mogelijk verwijderd wordt. Denk aan uw eigen gezondheid en pak het niet zelf aan, maar schakel een bedrijf in dat ervaring heeft en het asbest in uw plafond veilig kan verwijderen. Neem daarom contact op met ons door te bellen naar 06-83383761, een email te sturen naar info@asbest-service.nl of door het online contactformulier in te vullen op de website. We helpen u graag met het verwijderen van uw asbest!