Asbest verwijderen riolering

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbest in de riolering? Wij lossen het voor u op!

Heeft u te maken met asbest in de riolering van uw woning? Asbest kan op veel plekken in en rondom het huis zitten. Ook op plekken waar het niet zichtbaar is, zoals in het riool. Asbest Service Nederland helpt u graag bij asbestinventarisatie en asbestverwijdering. Het inademen van asbestvezels heeft gevolgen voor de gezondheid. Vandaar dat het van cruciaal belang is om het asbest op welke plek dan ook deskundig te laten verwijderen. Dit doen wij altijd op een gedegen, professionele en duurzame wijze. Schakel ons als particulier of ondernemer in om asbest te inventariseren en te verwijderen uit het riool.

Asbest verwijderen uit de riolering? Dit is onze werkwijze

Het is niet altijd duidelijk of er asbest in uw riool of andere plek in uw woning zit. Maar het kan zijn dat de asbesthoudende rioolbuis beschadigd blijkt te zijn. In dit geval inspecteren wij de riolering om te kijken of het riool inderdaad asbest bevat. In dit geval stellen wij een risicoklasse op van het asbest dat uit uw riool verwijderd moet worden. In een rapport stellen wij vervolgens de ernst en de hoeveelheid te verwijderen asbest vast. Tevens dienen wij een melding van de sloop in bij de gemeente. Wilt u het asbest in uw riool ook gelijk door onze experts laten verwijderen? Dan bespreken wij graag uw wensen en stellen voor u een offerte op.

Asbest verwijderen riolering

Asbestsanering Winschoten

Duidelijke kosten voor het verwijderen van asbest uit het riool

De kosten voor het verwijderen van asbest uit de riolering, hangen af van de omvang van de klus. Wenst u alleen een inventarisatie, of mag ons asbestbedrijf het geconstateerde asbest ook verwijderen, verwerken en afvoeren? Laat ons uw wensen weten, zodat wij voor u een vrijblijvende offerte op kunnen stellen. Wat uw keuze ook zal zijn, bij ons bent u verzekerd van een veilige werkwijze. Wij zijn namelijk in het bezit van een procescertificaat. Dit betekent dat wij asbest saneren volgens de regelgeving. Kortom, met een offerte op maat weet u precies wat u van ons kunt verwachten wat betreft asbest verwijderen uit het riool en de kosten daarvan.

Snelle hulp bij het verwijderen van asbest uit de rioolbuis

Wenst u ook hulp van ons asbestbedrijf voor asbestverwijdering uit uw rioolbuis? Maak direct een afspraak voor asbestinventarisatie. Vraag ook een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Bel ons gerust op 06-83383761, stuur een email naar info@asbest-service.nl. Wij zijn uw professionele partner bij asbestinventarisatie en asbestsanering van het riool.