Asbest verwijderen standleiding

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Laat asbest uit de standleiding van uw woning verwijderen

Heeft u last van asbest in de standleiding of pijp? Bij Asbest Service Nederland bent u aan het juiste adres voor asbestinventarisatie en asbestverwijdering. Asbest komt veelal vooral in de wat oudere woningen en kan op veel plaatsen voorkomen. Denk hierbij aan uw schoorsteen, rookkanaal maar ook in afvoerleidingen zoals de standleiding. Asbestvezels vormen een groot gevaar voor de gezondheid. Het inademen van deze vezels kan zeer schadelijke consequenties hebben. Wij vinden het daarom als asbestverwijderaar van cruciaal belang dat het asbest op een veilig wijze uit de leiding wordt verwijderd. Schakel ons als particulier of ondernemer in om asbest te inventariseren en te verwijderen uit de standleiding of andere plekken in uw woning.

Veiligheid staat voorop bij het verwijderen van asbest in de leiding

Weet u niet zeker of u te maken heeft met asbest in de standleiding? Asbest hoeft niet altijd zichtbaar te zijn. Het kan dus voorkomen dat u van niets afweet en er op veel plekken in uw huis asbest zit. Zeker in woningen die voor 1994 zijn gebouwd kan asbest vaker voorkomen. Als professioneel asbestbedrijf gaan wij altijd veilig te werk. Wij zijn dan ook in het bezit van een procescertificaat, dit betekent dat wij de regels volgen tijdens het asbest verwijderen. Zo weet u zeker wij volgens de regels de asbestinventarisatie uitvoeren en zo nodig het asbest uit de standleiding verwijderen.

Asbest verwijderen standleiding

Asbestsanering Arnhem

Onze heldere werkwijze en duidelijke kosten

Het saneren van asbest in de standleiding voeren wij uit in verschillende fases. Voorafgaand voeren wij een asbestinventarisatie uit om te inspecteren waar het asbest zich precies bevindt. Ook zien we dan gelijk de ernst en hoeveelheid van het asbest in de leiding. Dit stellen we vast in een rapport zodat u een duidelijk beeld heeft van het kostenplaatje. Vervolgens verwijderen onze experts het geconstateerde asbest en voeren tot slot het asbesthoudende materiaal veilig af. De kosten hangen dus af van bepaalde factoren en welke taken u wilt dat wij uitvoeren. Bespreek daarom uw wensen in een persoonlijk gesprek met onze asbestverwijderaar. Wij stellen daarna een geheel vrijblijvende offerte voor u op voor het asbest in de leiding.

Asbestinventarisatie en verwijdering van de standleiding? Neem contact op

Wacht niet langer en laat het asbest uit de standleiding verwijderen door Asbest Service Nederland. Wilt u meer weten over onze aanpak in asbest verwijderen uit de leiding? Bel ons gerust op 06-83383761, stuur een email naar info@asbest-service.nl. U kunt ook direct een afspraak maken voor asbestinventarisatie en het opstellen van een offerte voor de verwijdering van asbest. Wij helpen u graag bij het verwijderen van asbest in de leiding van uw woning.