Asbestsanering Almelo

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
 • Veilig verwijderen van asbest
 • Heldere communicatie
 • Procescertificaat Asbestverwijdering
 • Duidelijke afspraken

De beste asbestverwijdering in Almelo

Woont u in Almelo, Aadorp, Bornerbroek of Mariaparochie en zoekt u een gecertificeerd asbest bedrijf? Bij Asbest Service Nederland bent u aan het juiste adres voor asbestsanering. Ons bedrijf bezit een Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit geeft u de garantie dat het asbest saneren volledig volgens de regels gebeurt. Wilt u meer te weten komen over onze asbestsanering? Of wenst u meer informatie over het verwijderen van asbest en de kosten? Lees dan verder of neem vanuit Almelo contact op met de asbestverwijderaar via 06-83383761.

Waarom u moet kiezen voor asbestsanering

Vroeger werd asbest veel gebruikt in de bouw en de industrie. Het product is slijtvast, brandwerend en isolerend. Echter, losse asbestvezels zijn een gevaar voor de gezondheid van de mens. Sinds 1993 is het dan ook niet meer toegestaan om asbest toe te passen. Vanwege de gevaren van deze stof is het belangrijk om de asbest te laten saneren door een professionele asbestverwijderaar. Dit moet op een vakkundige en duurzame manier gebeuren. Besluit daarom te kiezen voor vakkundige asbestverwijdering in Almelo.

Hoe wij als asbest bedrijf asbest saneren

Kiest u in Almelo voor onze asbestsanering? Onze asbestverwijderaar zal dan het volgende stappenplan volgen:

 1. Er wordt een asbestinventarisatie uitgevoerd
 2. Wij dienen een sloopmelding in bij de gemeente
 3. De gevonden asbest wordt verwijderd
 4. Wij voeren de asbesthoudende materialen veilig af
 5. Wij geven u een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Naast een vakkundige asbestsanering, onderscheiden wij ons ook door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wat kunt u precies verwachten wat betreft asbest verwijderen en de kosten?

Wat gaat asbest verwijderen u kosten?

Er zijn verschillende factoren die bepalen wat asbest verwijderen gaat kosten bij u in Almelo. U kunt hierbij denken aan:

 • De hoeveelheid asbest
 • Het type asbest
 • De grootte van de ruimte

Tevens kan het asbest verwijderen andere kosten krijgen wanneer de klus groter of kleiner is. Welke werkzaamheden wilt u uit laten voeren door ons asbest bedrijf? U kunt alleen behoefte hebben aan een inventarisatie, maar wij kunnen eventuele asbest ook direct verwijderen, verwerken en afvoeren. Geef uw wensen aan ons door en wij maken een offerte op maat. Wij zijn graag duidelijk over asbest verwijderen en de kosten.

Asbestsanering Almelo

Bel of mail de asbestverwijderaar om asbest te saneren in Almelo

Wenst u ook hulp van ons asbest bedrijf voor asbestverwijdering in Almelo? Of wilt u meer informatie over asbest verwijderen en de kosten? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via 06-83383761, info@asbest-service.nl of ons online contactformulier. Wij helpen u graag bij asbestsanering in Almelo, Aadorp, Bornerbroek en Mariaparochie.