Asbestsanering Assen

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Maak kennis met onze asbestsanering in Assen

Woont u in de buurt van Assen en wilt u veilig van uw asbest af met hulp van een professionele asbestverwijderaar? Dan staat Asbest Service Nederland graag voor u klaar voor al uw klussen omtrent asbestsanering. Ons asbest bedrijf bezit het Procescertificaat Asbestverwijdering. Wanneer wij asbest saneren, kunt u ervan op aan dat de werkzaamheden volgens de regelgeving zullen plaatsvinden. Wilt u meer weten over onze asbestverwijdering, of wenst u voordat u asbest laat verwijderen de precieze kosten voor de asbestsanering te weten? Neem dan contact op vanuit Assen met onze asbestverwijderaar.

Asbestsanering in Assen

Asbest was een veelgebruikt materiaal in de bouw en industrie, doordat dit materiaal slijtvast en brandwerend was. Later bleek echter dat de losse asbestvezels zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Om die reden is sinds 1993 het gebruik van asbest in Nederland verboden. In 2024 dienen zelfs alle daken asbestvrij te zijn. Soms kan het echter nog zijn dat uw pand of woning in Assen asbest bevat. Plekken waar asbest vooral voorkomt zijn daken, cement, kachels, warmhoudplaatjes en vloerzeil. Om die reden is een asbestsanering door een professionele asbestverwijderaar zeer aan te raden. Wij helpen u graag bij uw asbestverwijdering!

Asbestsanering Assen

Asbest dak saneren

Werkwijze bij onze asbestverwijdering

In Assen hebben wij reeds meerdere asbestsaneringen uitgevoerd. Bij een asbestverwijdering kunt u het volgende van onze asbestverwijderaar verwachten:

  • Het uitvoeren van een asbestinventarisatie
  • Het indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Het verwijderen van gevonden asbest
  • Veilige afvoering asbesthoudende materialen
  • U krijgt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Wenst u meer te weten over onze scherpe prijs-kwaliteitverhouding bij uw asbestsanering en bent u benieuwd wat het asbest verwijderen gaat kosten? Lees dan snel verder.

Asbest verwijderen en de kosten

Bij een asbestverwijdering in Assen, zijn er diverse factoren die bepalen wat de asbestsanering gaat kosten. Zo heeft dit te maken met de hoeveelheid asbest, maar ook met de grootte van uw ruimte en het type asbest dat zich hierin bevindt. Kortom, de grootte van de klus bepaalt wat het asbest verwijderen gaat kosten. Indien u uw wensen aan ons doorgeeft, maken wij een offerte op maat. Zo heeft u direct duidelijkheid over de kosten van uw asbestverwijdering.

Zet onze asbestverwijderaar in Assen in!

Wij zijn u graag van dienst bij uw asbestsanering! Wilt u ons direct inzetten om uw asbest te saneren? Of heeft u nog vragen over de kosten van ons asbest bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan via 06-83383761 of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl. Wij komen graag langs voor een veilige en correcte asbestverwijdering in Assen!