Asbestsanering Delfzijl

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbest Service Nederland, een veilige asbestsanering in Delfzijl

Heeft u asbest in uw pand of woning in Delfzijl? Schakel voor een veilige asbestsanering Asbest Service Nederland in. Waardoor wij u die veiligheid kunnen garanderen? Wij beschikken over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit betekent dat wij, wanneer wij het asbest verwijderen, dit geheel volgens de gestelde regelgeving doen. Wilt u meer informatie omtrent onze asbestverwijdering? Of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Het belang van een grondige asbestsanering

Asbest staat bekend als materiaal dat voorheen vooral gebruikt werd in de bouw en industrie. Asbest is namelijk zeer slijtvast en brandwerend. Na enige tijd werd echter bekend dat asbest zeer schadelijk is voor onze gezondheid. Hierdoor kwam er in 1993 een algeheel verbod op het gebruik van asbest. In 2024 moet zelfs alle asbest in panden geheel verwijderd zijn. Daarom kan het noodzakelijk zijn ook voor uw woning of pand in Delfzijl voorbereidingen te treffen. Asbest is vooral te vinden in cement, daken, kachels, warmhoudplaatjes en vloerzeil. Wij zorgen graag voor een gehele asbestsanering, zodat uw woning of pand straks aan de gestelde eisen voldoet.

De werkwijze van Asbestservice Nederland

Al vele eigenaren van panden en woningen in Delfzijl zijn u voorgegaan en hebben hun asbestverwijdering door ons laten verrichten. Met succes. Zet u ons in als uw asbestverwijderaar, dan verrichten wij de volgende werkzaamheden voor u:

  • Uitvoeren van een asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijderen van gevonden asbest
  • Veilige afvoering van asbesthoudende materialen
  • U krijgt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Bent u benieuwd wat het asbest verwijderen gaat kosten bij de keuze voor ons asbestbedrijf? U leest het in de volgende alinea.

Asbestsanering Delfzijl

Asbest verwijderen, wat gaat dit kosten?

Bent u benieuwd wat het asbest verwijderen uit uw woning of pand in Delfzijl u gaat kosten? Dit is afhankelijk van diverse factoren. Zo kijken wij naar de hoeveelheid asbest in de ruimte, de grootte hiervan en het type asbest dat zich in de ruimte bevindt. Hoe groot uw klus is, bepaalt wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Wist u dat u bij ons een offerte op maat kunt laten opstellen? Dit maakt de kosten voor uw asbestsanering in Delfzijl direct inzichtelijk!

Zet onze asbestverwijderaar in Delfzijl in!

Asbest Service Nederland helpt u graag met een doeltreffende asbestsanering. Wilt u ons meteen inzetten om uw asbest te saneren? Of heeft u nog vragen waarmee wij als asbestbedrijf u van dienst kunnen zijn? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via 06-83383761 of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl. Wij komen graag bij u in Delfzijl voor een veilige en snelle asbestverwijdering!