Asbestsanering Hengelo

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
 • Veilig verwijderen van asbest
 • Heldere communicatie
 • Procescertificaat Asbestverwijdering
 • Duidelijke afspraken

Asbestverwijdering in Hengelo

Wenst u in Hengelo of Beckum de hulp van een gecertificeerd asbest bedrijf? Benader dan Asbest Service Nederland voor de juiste asbestsanering. Wij bezitten een Procescertificaat Asbestverwijdering en dit geeft u de garantie dat wij volledig volgens regels werken als wij asbest saneren. Wenst u meer informatie over onze asbestsanering? Of wilt u meer te weten komen over het verwijderen van asbest en de kosten? Lees verder of neem vanuit Hengelo contact op met onze asbestverwijderaar via 06-83383761.

Kies voor asbestsanering

In de bouw en industrie werd asbest vroeger veel gebruikt. Het materiaal staat bekend om zijn slijtvaste, goedkope en brandwerende eigenschappen. Losse asbestvezels zijn echter zeer slecht voor de gezondheid van een mens. Het toepassen van asbest is daarom in 1993 verboden. Het is verstandig asbest te laten saneren door een professionele asbestverwijderaar. Een professioneel bedrijf als Asbest Service Nederland staat graag voor u klaar, wanneer u asbestverwijdering wenst in Hengelo.

Asbest saneren via ons asbest bedrijf

Wenst u onze asbestsanering in Hengelo? Wanneer u onze asbestverwijderaar inschakelt, volgt hij het volgende stappenplan:

 1. Er wordt een asbestinventarisatie uitgevoerd
 2. Er wordt een sloopmelding door ons ingediend bij de gemeente
 3. De gevonden asbest wordt verwijderd
 4. De asbesthoudende materialen worden veilig afgevoerd
 5. Wij geven u een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

U kunt dus rekenen op vakkundige asbestsanering. Wij onderscheiden ons tevens met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wat kunt u verwachten wat betreft asbest verwijderen en de kosten?

Wat gaat asbest verwijderen kosten?

Er zijn veel verschillende factoren die de bepalen wat het asbest verwijderen gaat kosten in Hengelo. Wij houden bijvoorbeeld rekening met de volgende factoren:

 • De grootte van de ruimte
 • De hoeveelheid asbest
 • Het type asbest

Daarnaast is het asbest verwijderen en de kosten afhankelijk van de grootte van de klus. Wanneer u ons asbest bedrijf inschakelt, luisteren wij graag naar uw wensen. Heeft u behoefte aan alleen een inventarisatie of wilt u de eventuele asbest ook direct laten verwijderen, verwerken en afvoeren? Wij zorgen graag voor een offerte op maat. Zo heeft u duidelijkheid over het asbest verwijderen en de kosten.

Contact met de asbestverwijderaar om asbest te saneren in Hengelo

Wilt u ook ons asbest bedrijf inschakelen voor grondige asbestverwijdering in Hengelo? Of heeft u behoefte aan meer informatie over asbest verwijderen en de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via 06-83383761, info@asbest-service.nl of ons online contactformulier. Wij staan graag voor u klaar met onze asbestsanering in Hengelo en Beckum.