Asbestsanering Leeuwarden

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbest Service Nederland, voor uw asbestsanering in Leeuwarden

Wilt u asbest laten verwijderen in Leeuwarden? Neem voor een veilige asbestsanering contact op met Asbest Service Nederland. Wij kunnen u een veilige asbestverwijdering garanderen doordat wij beschikken over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Het asbest verwijderen gebeurt dan ook volgens de gestelde regelgeving. Bent u benieuwd hoe onze asbestverwijdering in zijn werk gaat? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Waarom is een asbestsanering belangrijk?

Misschien vraagt u zich af wat het belang van een asbestverwijdering is. Asbest werd als materiaal vroeger vooral gebruikt in de bouw en industrie. Dit doordat asbest brandwerend en slijtvast was. Jaren later kwam uit dat dit materiaal zeer schadelijk was voor onze gezondheid. Daarom is er sinds 1993 een algeheel verbod op het gebruik van asbest in Nederland. Ook is het zo dat in 2024 alle panden asbestvrij moeten zijn. Om die reden doet u er goed aan het eventuele aanwezige asbest in uw woning te verwijderen. Asbest vindt u voornamelijk in kachels, cement, daken, warmhoudplaatjes en vloerzeil. Wij verzorgen graag uw volledige asbestsanering, opdat uw pand of woning in Leeuwarden straks aan de nieuwe eisen kan voldoen.

Zo gaan wij te werk tijdens uw asbestverwijdering

In Leeuwarden hebben wij al vele woningen en panden asbestvrij mogen maken, waarbij wij veel succes boekten. Indien u de keuze maakt ons als uw asbestverwijderaar in in te zetten, kunt u rekenen op de volgende werkzaamheden:

  • Uitvoeren van een asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijderen van gevonden asbest
  • Veilige afvoering van asbesthoudende materialen
  • U krijgt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Bent u benieuwd wat het asbest verwijderen u gaat kosten? U leest het in de volgende alinea.

Asbest verwijderen, wat zijn mijn kosten?

Aan asbest verwijderen zitten uiteraard kosten verbonden. Wat de kosten voor het verwijderen van asbest uit uw pand of woning in Leeuwarden zijn, is afhankelijk van meerdere factoren.

Asbestsanering Leeuwarden

Er wordt gekeken naar hoeveel asbest zich in de ruimte bevindt, wat de grootte van deze ruimte is en van welk type asbest er sprake is. Bij ons kunt u een offerte op maat laten maken. Zo heeft u straks de werkzaamheden en kosten van uw asbestsanering in Leeuwarden geheel overzichtelijk.

Vraag een offerte aan voor uw asbestsanering in Leeuwarden

Asbest Service Nederland is u graag van dienst bij uw asbestverwijdering. Wilt u ons meteen inschakelen om uw asbest te saneren? Of heeft u nog vragen betreft de diensten van ons asbestbedrijf? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via 06-83383761 of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl. Wij komen graag in Leeuwarden bij u langs om uw asbest veilig te saneren!