Asbestsanering Nijmegen

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
 • Veilig verwijderen van asbest
 • Heldere communicatie
 • Procescertificaat Asbestverwijdering
 • Duidelijke afspraken

Asbestverwijdering in Nijmegen

Bent u in Nijmegen, Oosterhout, Lent, Dukenburg of Lindenholt op zoek naar een gecertificeerd asbest bedrijf? Schakel Asbest Service Nederland in voor correcte asbestsanering. Wij zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Hierdoor heeft u de garantie dat wij asbest saneren volgens de regelgeving. Deze asbestverwijderaar verwijdert asbest correct en veilig. Heeft u interesse in onze asbestsanering? Of wilt u weten wat asbest verwijderen u gaat kosten? Neem vanuit Nijmegen contact met ons asbest bedrijf op via 06-83383761.

Waarom asbestsanering?

Asbest is wereldwijd veelvuldig in onder andere de bouw en de industrie gebruikt. Het werd lange tijd beschouwd als een ideaal, onverwoestbaar product. Echter, asbestvezels vormen een groot gevaar voor de gezondheid. Het inademen ervan kan zeer schadelijke consequenties hebben. Als asbestverwijderaar beschouwen wij het daarom als cruciaal dat asbest saneren op een gedegen, professionele en duurzame manier gebeurt. Vanaf 1993 mag er geen asbest meer toegepast worden. Kies daarom voor asbestverwijdering in Nijmegen.

Zo komt ons asbest bedrijf asbest saneren

Als wij ingeschakeld worden voor asbestsanering in Nijmegen, dan gaat onze asbestverwijderaar als volgt te werk:

 • Eerst laten wij een asbestinventarisatie uitvoeren
 • Dan dienen we de sloopmelding bij de gemeente in
 • Vervolgens verwijderen we het geconstateerde asbest
 • Tot slot voeren we de asbesthoudende materialen veilig af
 • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Om onze transparante en onafhankelijke plaats in het saneringstraject te onderstrepen, adviseren wij u zelf een inspectielaboratorium in te schakelen. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een professionele partner. Bovendien onderscheiden wij ons dankzij deze transparantie en onze goede prijs-kwaliteitverhouding met afstand van vele anderen.

Wat asbest verwijderen u gaat kosten

Wat asbest verwijderen u gaat kosten in Nijmegen, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan:

 • Het type asbest
 • De hoeveelheid asbest
 • De grootte van de ruimte

Daarnaast kan asbest verwijderen iets anders kosten naar gelang de omvang van de klus.

Asbestsanering Nijmegen

Heeft u alleen behoefte aan een inventarisatie, of wilt u daarnaast dat ons asbest bedrijf de geconstateerde asbest ook verwijdert, verwerkt en afvoert? Voor elke klus maken wij een offerte op maat. Zo weet u vooraf wat u van ons mag verwachten aan asbest verwijderen tegen welke kosten.

Wanneer mag onze asbestverwijderaar asbest saneren in Nijmegen?

Wilt u ons asbest bedrijf inschakelen voor asbestverwijdering in Nijmegen? Of bent u benieuwd naar wat asbest verwijderen u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan via 06-83383761, info@asbest-service.nl of ons online contactformulier. Wij zijn uw betrouwbare partner voor asbestsanering in Nijmegen, Oosterhout, Lent, Dukenburg en Lindenholt.