Asbestsanering Oudega

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Kom meer te weten over onze asbestsanering in Oudega

Woont u in de omgeving van Oudega? En bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in asbestsanering? Dan zit u helemaal goed bij Asbest Service Nederland. Wij zijn specialist in het verwijderen van asbest voor particulieren en bedrijven. Naast reguliere asbestwerkzaamheden zijn wij ook in staat om bij calamiteiten voor een snelle oplossing te zorgen. Asbest vormt een groot risico voor de gezondheid. Het is daarom belangrijk dat u een gespecialiseerd bedrijf zoals Asbest Service Nederland inschakelt voor het saneren van asbest. Wilt u ook onze hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op vanuit Oudega en maak een afspraak.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij als asbestbedrijf te werk bij het saneren van asbest? De gezondheidsrisico’s van asbest verwijderen moeten niet worden onderschat. Het is dan ook erg belangrijk dat het verwijderden volledig volgens de regelgeving wordt uitgevoerd. In vrijwel alle gevallen is het verplicht om een erkend asbestverwijderaar in te schakelen voor de klus. Wij zorgen als erkend asbestbedrijf voor de inventarisatie van de asbest, het indienen van een sloopmelding bij de gemeenten, het verwijderen van de asbest en ten slotte het afvoeren van de asbesthoudende materialen. Al onze werkzaamheden worden op veilige en correcte manier uitgevoerd.

Asbest verwijderen en de kosten

Wat zijn precies de kosten voor het verwijderen van asbest? Wij van Asbest Service Nederland zijn zeer transparant over de kosten van de asbestsanering. De kosten voor het verwijderen van de asbest omvatten de inventarisatie, verwijdering, verwerking en afvoer. Wij zullen een correcte kostenberekening uitvoeren, waarbij al deze factoren worden meegenomen. Daarnaast zijn de kosten voor de asbestsanering afhankelijk van de grootte van de ruimte, het type asbest en de hoeveelheid asbest. Het is dus niet mogelijk om een standaard prijs te vragen. Vraag daarom vooraf een vrijblijvende offerte aan en u weet precies waar u aan toe bent.

Asbestsanering Oudega

Asbestsanering Winschoten

Onze voordelen

Wij hebben u als gespecialiseerd asbestbedrijf verschillende voordelen te bieden. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door het volgende:

  • Duidelijke afspraken
  • Veiligheid heeft de hoogste prioriteit
  • Het werk wordt uitgevoerd door professioneel opgeleide medewerknemers
  • Heldere communicatie
  • In het bezit van een Procescertificaat Asbestverwijdering

Wilt u meer te weten komen over de voordelen die wij te bieden hebben? Of wenst u meer informatie over het verwijderen van asbest en de kosten? Neem dan contact met ons op.

Benader de asbestverwijderaar vanuit Oudega

Heeft u in Oudega behoefte aan de hulp van een asbestverwijderaar? Of wilt u meer weten over ons werk op het gebied van asbestsanering? Benader ons dan via 06-83383761 of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl. U kunt dan direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Wij komen dan graag bij u langs in Oudega om de asbest op een zorgvuldige en correcte wijze te verwijderen.