Asbestsanering Overbetuwe

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
 • Veilig verwijderen van asbest
 • Heldere communicatie
 • Procescertificaat Asbestverwijdering
 • Duidelijke afspraken

Uw asbest bedrijf voor u in Overbetuwe

Ons bedrijf Asbest Service Nederland kan ook voor u werken in Overbetuwe, Elst, Heteren en Zetten om asbestsanering uit te voeren. Dit doen wij veilig, secuur en professioneel. Tevens heeft ons asbest bedrijf het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit toont aan dat wij tijdens asbest saneren de regels volgen. Wij zijn zowel in te schakelen voor particulieren als bedrijven. Neem contact op met uw asbestverwijderaar voor asbestsanering. Ons asbest bedrijf kunt u vanuit Overbetuwe bellen op 06-83383761. Dan kunnen wij u meer vertellen over wat asbest verwijderen u gaat kosten.

De reden voor asbestsanering

Vroeger zag men asbest als een supersterk materiaal waar niks mis mee was. Tegenwoordig denken wij daar wel anders over. En zijn de meesten bekend met de gevaren van asbest. Wij raden dan ook nooit aan om zelf asbest te verwijderen. U kunt dit het beste laten doen door een professionele asbestverwijderaar. Zo kunt u ervan uitgaan dat asbest saneren veilig gebeurt. Laat ons weten wanneer wij in Overbetuwe kunnen starten met uw asbestverwijdering.

Asbest saneren en de te nemen stappen

Wij nemen als asbest bedrijf deze 5 stappen tijdens asbestsanering:

 1. Eerst zorgen we voor een asbestinventarisatie
 2. Dan dienen we de sloopmelding in bij de gemeente
 3. Vervolgens verwijderen we het geconstateerde asbest
 4. Tot slot voeren we de asbesthoudende materialen veilig af
 5. U ontvangt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Wij bieden als asbest bedrijf u de mogelijkheid om uw eigen inspectielaboratorium te kiezen. Hierin onderscheiden wij ons van onze concurrenten en wij zijn ook nog eens betaalbaar.

Asbestsanering Overbetuwe

Asbestsanering Winschoten

Vragen over wat asbest verwijderen gaat kosten

Meer weten over wat asbest verwijderen u gaat kosten? Om dit te bepalen hanteren wij meerdere factoren. Dit zijn onder andere:

 • Het type asbest
 • De hoeveelheid asbest
 • De grootte van de ruimte

Dus u merkt, hoe meer werk u voor ons heeft, hoe meer asbest verwijderen u gaat kosten. Geef ook al uw werkzaamheden in Overbetuwe voor ons aan. Dan kunnen wij een totale offerte voor u opstellen en weet u precies wat asbest verwijderen u gaat kosten.

Benader ons vanuit Overbetuwe over asbest saneren

Ons asbest bedrijf komt graag langs bij u in Overbetuwe voor asbestverwijdering. Maar voordat wij langskomen wilt u vast weten wat asbest verwijderen u gaat kosten. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-83383761 of stuur een mail naar info@asbest-service.nl. Of vul het online contactformulier in. Asbest Service Nederland voor uw asbestsanering in Overbetuwe, Elst, Heteren en Zetten.