Asbestsanering Sneek

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Een veilige asbestsanering in Sneek door Asbest Service Nederland

Vermoed u asbest in uw woning in of pand in Sneek te hebben en wenst u een asbestsanering? Bel dan direct met Asbest Service Nederland. Wij garanderen u een asbestverwijdering op de meest veilige en doeltreffende wijze. Dit komt doordat wij beschikken over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Het asbest verwijderen wij dan ook volgens de gestelde regelgeving. Wilt u weten hoe onze asbestverwijdering in zijn werk gaat? Of wilt u een vrijblijvende offerte laten opstellen? Lees dan verder of bel ons direct.

Waarom een asbestsanering laten uitvoeren?

Een asbestverwijdering is zeer belangrijk. Vroeger werd dit materiaal veelal gebruikt in de industrie en de bouw. Dit kwam doordat asbest bekend stond om haar slijtvastheid en brandwerendheid. Later bleek asbest zeer schadelijk materiaal voor de gezondheid. Om die reden werd er in 1993 een algeheel verbod op het gebruik van asbest opgelegd. In 2024 dienen alle panden zelfs asbestvrij te zijn. Daarom is het raadzaam het eventueel nog aanwezige asbest in uw woning te verwijderen.
Dit materiaal vindt u vooral in daken, cement, kachels, warmhoudplaatjes en vloerzeil. Asbest Service Nederland zorgt graag voor een volledige asbestsanering in uw pand of woning in Sneek, zodat deze straks aan de nieuwe eisen voldoet.

Onze werkwijze tijdens de asbestverwijdering

Al vele woningen en panden in Sneek hebben wij met succes asbestvrij gemaakt. Maakt u de keuze voor ons als asbestverwijderaar, dan kunt u erop rekenen dat wij de volgende werkzaamheden op ons nemen:

  • Uitvoeren van een asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijderen van gevonden asbest
  • Veilige afvoering van asbesthoudende materialen
  • U krijgt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Bent u benieuwd wat een asbestverwijdering u gaat kosten? Lees verder in de volgende alinea.

Asbest verwijderen, wat bedragen de kosten?

Asbest verwijderen gaat niet zonder kosten te maken. De hoogte van uw kosten voor het verwijderen van asbest in Sneek, is van meerdere factoren afhankelijk. Zo kijkt onze asbestverwijderaar hoeveel asbest zich in de ruimte bevindt, de grootte van de ruimte en het type asbest dat zich voordoet. Wij kunnen een offerte op maat voor u opstellen, zodat u een geheel overzicht heeft van onze werkzaamheden en de kosten bij een asbestsanering in Sneek. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!

Neem contact op voor uw asbestsanering in Sneek

Wij, van Asbest Service Nederland, verrichten graag uw asbestverwijdering. Wenst u ons meteen in te zetten om het ongewenste asbest te saneren? Of wenst u meer informatie omtrent ons asbestbedrijf? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan via 06-83383761 of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl. Wij komen graag het asbest in Sneek op een veilige wijze verwijderen!