Asbestsanering Stadskanaal

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbestsanering in Stadskanaal?

Heeft u asbest in uw woning in Stadskanaal? En wilt u een asbestsanering laten uitvoeren? Bij Asbest Service Nederlands kunnen wij uw asbest verwijderen op de meest veilige manier. Wij zijn namelijk in het bezit van een Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit houdt in dat wij onze werkzaamheden geheel volgens de veiligste regelgeving uitvoeren. Bent u benieuwd wat wij doen gedurende een asbestsanering? Of wenst u meer te weten omtrent wat asbest verwijderen gaat kosten? Leest u dan snel verder of neem direct contact op voor een asbestsanering in Stadskanaal.

Het belang van een asbestsanering

Asbest was een veel gebruikte materiaalsoort in de bouw en industrie. Dit doordat asbest slijtvast en brandwerend materiaal was. De asbestvezels bleken later schadelijk te zijn voor de gezondheid, waarop het gebruik van asbest in 1993 verboden werd. In 2024 moeten alle daken asbestvrij zijn. Het kan zo zijn dat er toch nog asbest in uw woning of pand zit. Dit komt u vooral tegen in cement, daken, kachels, vloerzeil en warmhoudplaatjes. Bevat uw woning asbest, schakel dan meteen een asbestverwijderaar in. Wij helpen u graag bij uw asbestsanering!

Asbestsanering Stadskanaal

Asbest dak saneren

Dit doen wij tijdens de asbestverwijdering

Meerdere asbestsaneringen in Stadskanaal zijn met succes door ons asbestbedrijf verricht. Met ons als asbestverwijderaar kunt u diverse werkzaamheden van ons verwachten, onder andere:

  • Uitvoering van een asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijdering van gevonden asbest
  • Veilig afvoeren van asbesthoudende materialen
  • Afgeven vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Bent u benieuwd wat het asbest verwijderen gaat kosten? Lees dan verder in de volgende alinea.

Asbest verwijderen: de kosten

Wat asbest verwijderen u gaat kosten, is iets waar wij niet direct concreet antwoord op kunnen geven. Dit is namelijk afhankelijk van diverse factoren. Bij de totale kosten gaat het om hoe groot uw ruimte is, van welk type asbest er sprake is en hoeveel asbest zich in de ruimte voordoet. Alles bij elkaar bepaalt wat uw kosten zullen zijn. Wij kunnen een offerte op maat voor u opstellen, zodat u snel inzichtelijk heeft wat de kosten voor een asbestsanering in Stadskanaal voor u zullen zijn.

Bel of mail voor uw offerte

Wilt u uw asbest veilig laten saneren? Dan is Asbest Service Nederland u graag van dienst. Schakel meteen onze asbestverwijderaar in of neem contact met ons op voor meer informatie. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bellen naar: 06-83383761 of een e-mail sturen naar info@asbest-service.nl. Onze asbestverwijderaar komt graag bij u in Stadskanaal langs voor een uitgebreide asbestverwijdering!