Asbestsanering Tietjerksteradeel

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Schakel Asbest Service Nederland in voor zorgvuldige asbestsanering

Is er asbest aangetroffen in uw woning of pand in Tietjerksteradeel? En wenst u de asbest te laten saneren door een gespecialiseerd asbestbedrijf? Dan bent u bij Asbest Service Nederland aan het juiste adres. Wij zijn onder andere werkzaam voor particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen en vastgoedmaatschappijen. Wij zorgen naast de reguliere asbestwerkzaamheden ook voor een snelle oplossing bij calamiteiten. Wilt u ons inschakelen voor correcte asbestsanering? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak vanuit Tietjerksteradeel.

Onze werkzaamheden

Asbest vormt een groot risico voor de gezondheid van mensen. Het is daarom van uiterst belang dat de asbestverwijdering volgens de regels wordt uitgevoerd. In de meeste gevallen bent u ook verplicht om een erkend asbestverwijderaar in te schakelen voor de asbestsanering. Asbest Service Nederland is ook zo’n erkend bedrijf dat in het bezit is van een Procescertificaat Asbestverwijdering. U kunt er dus vanuit gaan dat al onze werkzaamheden op een veilige en correcte wijze worden uitgevoerd. Onze werkzaamheden bestaan uit de inventarisatie van de asbest, het indienen van een sloopmelding bij de gemeenten, het verwijderen van de asbest en het afvoeren van de asbesthoudende materialen.

Meer over asbest verwijderen en de kosten

Wanneer u ons inschakelt voor asbestverwijdering, wenst u eerst meer duidelijkheid over de kosten. Wij van Asbest Service Nederland zijn heel transparant over onze prijzen. De totale prijs die u betaalt, omvat alle werkzaamheden zoals de inventarisatie, verwijdering, verwerking en afvoer. De kostenberekening is tevens afhankelijk van het type asbest, de grootte van de ruimte en de hoeveelheid asbest. U zult bij ons dus geen standaard prijs betalen voor onze diensten. Wenst u meer informatie over de kosten van asbestsanering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Asbestsanering Zutphen

Asbestsanering Tietjerksteradeel

Onze voordelen

Wij hebben u als gespecialiseerd asbestbedrijf verschillende voordelen te bieden. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door het volgende:

  • Heldere communicatie
  • Duidelijke afspraken
  • Veiligheid heeft de hoogste prioriteit
  • Het werk wordt uitgevoerd door professioneel opgeleide medewerknemers
  • In het bezit van een procescertificaat Asbestverwijdering

Wilt u meer te weten komen over de voordelen die wij te bieden hebben? Of wenst u meer informatie over het verwijderen van asbest en de kosten? Neem dan contact met ons op vanuit Tietjerksteradeel.

Bel of mail voor uw correcte asbestsanering

Wilt u de gevonden asbest in uw woning of pand in Tietjerksteradeel correct laten verwijderen door Asbest Service Nederland? Benader ons dan via telefoonnummer 06-83383761 of mail naar info@asbest-service.nl. Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor informatie over de kosten van asbest verwijderen bij u in Tietjerksteradeel.