Asbestsanering Veendam

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Asbest Service Nederland, voor uw asbestsanering in Veendam

Bent u woonachtig in Veendam en heeft u asbest in uw woning? Asbest Service Nederland verzorgt uw asbestsanering. Wij verrichten uw asbestverwijdering op een veilige en kundige wijze. Wij beschikken namelijk over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit betekent dat het asbest verwijderen geheel volgens de gestelde regelgeving verloopt. Wenst u meer te weten omtrent onze asbestsanering en de werkzaamheden die wij verrichten? Lees verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Waarom is een asbestsanering nodig?

Asbest werd vroeger veel gebruikt als materiaal in de bouw en industrie. Dit kwam doordat asbest zowel brandwerend als slijtvast is. Met de tijd kwam uit dat asbest toch wel degelijk schadelijk is voor de gezondheid. Dit zorgde voor een algeheel verbod op het gebruik van asbest in Nederland in 1993. In 2024 moet asbest uit alle panden verdwenen zijn. Het kan zijn dat er ook nog asbest in uw woning of pand in Veendam zit. Asbest vindt u voornamelijk in kachels, daken, cement, warmhoudplaatjes en vloerzeil. Asbest Service Nederland zorgt voor een volledige asbestsanering, zodat uw pand straks aan de nieuwe regelgeving voldoet.

Zo gaan wij voor u te werk

Veel pandeigenaren en woningbezitters in Veendam hebben al kennis gemaakt met onze asbestsanering. Wanneer u ons als asbestverwijderaar inzet, voeren wij de volgende werkzaamheden met zorg en aandacht uit:

  • Uitvoeren van een asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijderen van gevonden asbest
  • Veilige afvoering van asbesthoudende materialen
  • U krijgt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Bent u benieuwd wat het asbest verwijderen gaat kosten wanneer u voor Asbest Service Nederland kiest? Lees dan snel verder.

Asbestsanering Zutphen

Asbestsanering Veendam

Asbest verwijderen, wat zijn mijn kosten?

Indien u wilt weten wat het verwijderen van asbest uit uw woning of pand in Veendam gaat kosten, is het goed te weten dat diverse factoren invloed hebben op de uiteindelijke prijs. Zo wordt er gekeken naar de hoeveelheid asbest, de grootte van de ruimte en het type asbest. De grootte van de klus bepaalt kortom wat uw kosten zullen zijn. Bij ons kunt u echter een offerte op maat laten opstellen, zodat de kosten van uw asbestsanering in Veendam direct inzichtelijk worden.

Schakel onze asbestverwijderaar in Veendam in!

Asbest Service Nederland helpt u graag uw asbest doeltreffend te verwijderen. Wenst u ons direct in te zetten om uw asbest te saneren? Of heeft u nog vragen waar ons asbestbedrijf u mee van dienst kan zijn? Vraag uw vrijblijvende offerte aan via 06-83383761 of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl. Wij komen graag bij u in Veendam langs voor een veilige asbestverwijdering!