Asbestsanering Winschoten

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Ontdek onze asbestsanering in Winschoten

Heeft u asbest in uw woning of pand in Winschoten ontdekt? Neem voor een grondige en veilige asbestsanering contact op met Asbest Service Nederland.
Ons asbestbedrijf beschikt over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit betekent dat onze asbestverwijdering geheel volgens de regelgeving verloopt. Bent u benieuwd hoe wij gedurende de asbestsanering te werk gaan? Of wilt u meer weten over onze kosten? Lees dan snel verder of neem direct contact op met onze asbestverwijderaar vanuit Winschoten.

Het belang van asbestsanering bij u in Winschoten

Asbest staat bekend als materiaal dat voorheen vooral in de bouw en industrie werd gebruikt. Dit vanwege haar slijtvastheid en brandwerendheid. De asbestvezels bleken later echter zeer schadelijk te zijn voor de gezondheid. Daarom werd het gebruik van asbest vanaf 1993 verboden. In 2024 moeten alle woningen in Nederland zelfs asbestvrij zijn.

Soms is er nog sprake van asbest in woningen of panden. Dit materiaal doet zich vooral voor in cement, daken, kachels, vloerzeil en warmhoudplaatjes. Indien er asbest in uw woning zit, is het inschakelen van een asbestverwijderaar zeker aan te raden. Asbest Service Nederland helpt u graag uw asbest veilig te saneren.

Asbestsanering Winschoten

Dit doen wij tijdens de asbestverwijdering

Diverse asbestsaneringen in Winschoten zijn door ons asbestbedrijf met succes afgerond. Wanneer u kiest voor ons als asbestverwijderaar, kunt u ervan op aan dat wij de volgende werkzaamheden op ons nemen:

  • Uitvoering van een asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijdering van gevonden asbest
  • Veilig afvoeren van asbesthoudende materialen
  • Afgeven vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Bent u benieuwd wat het asbest verwijderen u gaat kosten? Lees dit verder in de volgende alinea.

Asbest verwijderen: wat gaat dit u kosten?

Om de exacte kosten van de asbestverwijdering in Winschoten te kunnen bepalen, dient er rekening te worden gehouden met enkele factoren. Denk hierbij aan de hoeveelheid asbest in de ruimte, de grootte van uw ruimte en het type asbest waar u mee te maken heeft. Oftewel, de grootte van de klus bepaalt wat deze u gaat kosten. Wij kunnen echter een vrijblijvende offerte op maat voor u opstellen. Dit maakt de kosten voor uw asbestsanering in Winschoten direct inzichtelijk.

Bel voor een asbestsanering in Winschoten

Asbest Service Nederland staat voor een veilige en doeltreffende asbestsanering.
Direct onze asbestverwijderaar inzetten? Of behoeft u meer informatie over onze kosten? Vraag snel een vrijblijvende offerte op maat aan. Bel ons via 06-83383761 of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl. Zet vandaag nog ons als asbestverwijderaar in Winschoten in voor uw asbestsanering.