Asbestsanering

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Voor correcte asbestsanering

Bent u op zoek naar een asbestbedrijf voor kwalitatieve, veilige en correcte asbestsanering? Schakel Asbest Service Nederland in. Wij werken gegarandeerd volgens de regelgeving. Wij zijn namelijk in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Wij verlenen onze diensten aan particulieren en bedrijven. Wilt u meer weten over onze asbestverwijdering en de kosten ervoor? Benader ons telefonisch via 06-83383761. Wij komen graag bij u langs voor asbestsanering.

Hierdoor is asbestsanering zo belangrijk

Het is niet zo vreemd dat asbest lange tijd gezien werd als hét ideale materiaal. Het is namelijk onverwoestbaar. Echter, na verloop van tijd werd duidelijk dat het inademen van asbestvezels zeer schadelijke consequenties heeft voor de gezondheid. Als asbestbedrijf zijn wij ons hier volop van bewust. Als u ons inschakelt om asbest te saneren, gaan wij zeer correct, veilig en professioneel te werk. Wist u dat asbest sinds 1993 al niet meer toegepast mag worden? Vanaf 2024 mag er zelfs geen enkel dak meer bestaan met asbest erop. Zet nu alvast een stap in de juiste richting en laat uw pand saneren van asbest.

Asbestsanering in vijf stappen

Wij verwijderen asbest in de volgende vijf stappen:

  • Eerst zorgen wij voor een asbestinventarisatie
  • Dan dienen we de sloopmelding bij de gemeente in
  • Vervolgens verwijderen we het geconstateerde asbest
  • Tot slot voeren we de asbesthoudende materialen veilig af
  • U ontvangt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Wat ons onderscheidt van andere bedrijven in asbestverwijdering, is dat u bij ons zelf een inspectielaboratorium mag selecteren. Wij werken namelijk graag transparant, professioneel en onafhankelijk. En we hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Asbestsanering

Asbestsanering Winschoten

Wat asbestsanering u gaat kosten

Wat u betaalt voor de sanering van asbest is afhankelijk van diverse factoren. Hieronder vallen bijvoorbeeld het type asbest, de hoeveelheid ervan en de grootte van de te saneren ruimte. Daarnaast ligt het eraan hoeveel taken u ons toewijst. Wilt u dat wij enkel een inventarisatierapport voor u laten opstellen? Of mogen wij het aangetroffen asbest ook direct voor u verwijderen? Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het correct en veilig afvoeren ervan. Wij horen graag wat wij voor u mogen betekenen. Dan stellen wij direct een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u meteen wat u van ons mag verwachten tegen welke scherpe prijs.

Schakel onze asbestsanering direct in

Wacht niet langer met het regelen van de asbestsanering. Wij helpen u graag op een veilige, kwalitatieve en correcte manier van uw asbest af. Maak een afspraak met ons via telefoonnummer 06-83383761, stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan voor asbestsanering via ons online contactformulier.