Asbest verwijderen golfplaten

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Laat asbest uit uw dak, plaatmateriaal en golfplaten verwijderen

Is uw woning voor 1994 gebouwd? Dan is de kans op asbest in uw dak, schuurdak en bouwmaterialen zoals golfplaten en plaatmateriaal groot. Bent u van plan om een oude schuur of pand te renoveren? Dan kunt u dit het beste overlaten aan ons asbestbedrijf. Er kan namelijk asbest in het plaatmateriaal zitten. Het inademen van asbestvezels is zeer schadelijk voor de gezondheid. Schakel daarom een erkend bedrijf als Asbest Service Nederland in. Wij weten met ons procescertificaat Asbestverwijdering hoe we op een veilige wijze asbest moeten verwijderen. Schakel ons als particulier of ondernemer in om asbest te inventariseren en te verwijderen uit uw dak, plaatmateriaal of golfplaten.

Asbestinventarisatie voor uw dak of plaatmateriaal

Asbest in het plaatmateriaal is vaak te herkennen aan een witte of lichtgrijze kleur, maar het kan ook andere kleuren hebben. Twijfelt u dus of er asbest in uw dak of plaatmateriaal zit, dan komen wij langs voor een asbestinventarisatie. Vervolgens kijken we of het nodig is om over te gaan op asbestverwijdering. Dit is namelijk alleen noodzakelijk als er sprake is van risico’s. In Nederland mogen er sinds 1994 geen asbesthoudende golfplaten gebruikt worden. Zijn de golfplaten voor uw dak of schuurdak wel gebruikt voor deze tijd? Neem ook dan contact op met onze experts. Zij weten snel en vakkundig vast te stellen of er asbest in uw dak, plaatmateriaal en golfplaten zit.

Asbest dak saneren

Asbest verwijderen golfplaten

De kosten en werkwijze bij asbestverwijdering

De kosten voor het verwijderen van asbest uit uw schuurdak, dak golfplaten of plaatmateriaal hangt af van verschillende factoren. Is het alleen nodig om asbest uit de golfplaten te halen? Of ook uit het gehele dak of misschien alleen uit het plaatmateriaal? Dit stellen allemaal vast tijdens een asbestinventarisatie. Zo komt u uiteindelijk niet voor onverwachte verrassingen te staan. Tevens houden wij altijd rekening met uw wensen. Om u een duidelijk beeld te geven, leggen wij de hoeveelheid, plaatsing en ernst van het asbest vast in een rapport. Hierin maken wij ook direct duidelijk wat de kosten zullen zijn voor asbestverwijdering van uw dak of schuurdak.

Schakel ons veilige asbestbedrijf in voor uw dak of schuurdak

Mogen wij bij u langs komen voor de asbestinventarisatie voor uw dak of schuurdak? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bel ons gerust op 06-83383761 of stuur een email naar info@asbest-service.nl. Wij helpen u graag met het hele traject vanaf de inspectie tot aan het verwijderen van het asbest. Kies voor een veilige en effectieve aanpak van asbestverwijdering voor uw golfplaten, plaatmateriaal, dak of schuurdak.