Asbestsanering Ede

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Behoefte aan asbestverwijdering in Ede?

Schakel ons gecertificeerde asbest bedrijf in als u behoefte heeft aan veilige en kwalitatieve asbestsanering in Ede, Bennekom of Lunteren. Wij zijn Asbest Service Nederland. Wij zijn in het bezit van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Asbest saneren doen wij dus gegarandeerd volgens de regelgeving. Voor particulieren en bedrijven. Wilt u deze asbestverwijderaar inschakelen voor asbestsanering? Schakel ons asbest bedrijf vanuit Ede in via 06-83383761 en ontdek vrijblijvend wat asbest verwijderen u gaat kosten.

Waarom asbestsanering zo belangrijk is

Asbest werd heel lang gezien als hét ideale materiaal, want het is onverwoestbaar. Hierdoor werd het volop gebruikt in de bouw en de industrie. Inmiddels is ontdekt dat asbestvezels zeer gevaarlijk zijn. Het inademen ervan kan zeer schadelijke consequenties hebben voor uw gezondheid. Als asbestverwijderaar beschouwen wij het daarom als cruciaal asbest te saneren op een professionele, gedegen en duurzame manier. Waar in 1993 het toepassen van asbest al verboden werd, moet in 2024 elk dak vrij zijn van dit materiaal. Verwijder ook al het asbest uit uw pand met onze asbestverwijdering in Ede.

Asbest saneren in vijf stappen door ons asbest bedrijf

Onze asbestverwijderaar realiseert de asbestsanering in Ede in vijf stappen:

  1. Eerst regelt hij een asbestinventarisatie
  2. Dan dient hij de sloopmelding in bij de gemeente
  3. Vervolgens verwijdert hij het geconstateerde asbest
  4. Tot slot voert hij de asbesthoudende materialen veilig af
  5. U ontvangt een vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Bij ons mag u zelf een inspectielaboratorium selecteren. Dit typeert ons als uw professionele, transparante en onafhankelijke partner. Wij onderscheiden ons hiermee van andere asbestsaneringsbedrijven. Net als dat we dat doen met onze goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wat gaat asbest verwijderen u kosten?

Het is onmogelijk nu al te stellen wat asbest verwijderen u gaat kosten. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Wij noemen het type asbest, de hoeveelheid ervan en de grootte van de te saneren ruimte in Ede.

Hoe meer taken u ons bovendien toewijst, hoe meer asbest verwijderen u gaat kosten. Moet ons asbest bedrijf alleen een inventarisatie regelen, of wenst u dat wij de asbest ook verwijderen, verwerken en afvoeren? Geef het aan ons door. Wij stellen graag een offerte op maat op. Zo weet u vooraf helder wat asbest verwijderen u gaat kosten.

Asbestsanering Ede

Asbest saneren in Ede? Schakel onze asbestverwijderaar in!

Voor veilige, kwalitatieve en correcte asbestverwijdering in Ede, bent u aan het juiste adres bij ons asbest bedrijf. Benieuwd wat asbest verwijderen moet kosten? Bel naar 06-83383761, stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl of vraag via ons online contactformulier een vrijblijvende offerte aan voor asbestsanering in Ede, Bennekom of Lunteren.