Asbestsanering Groningen

Veilig verwijderen

Heldere communicatie

Ontzorgen van A tot Z

Duidelijke afspraken
  • Veilig verwijderen van asbest
  • Heldere communicatie
  • Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Duidelijke afspraken

Maak kennis met onze asbestsanering in Groningen

Heeft u asbest in uw pand of woning in Groningen ontdekt? Voor een veilige, doeltreffende asbestsanering belt u met Asbest Service Nederland. Wij beschikken namelijk over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Dit houdt in dat wij uw asbestverwijdering geheel volgens de regelgeving aanpakken. Wilt u meer weten over onze asbestsanering? Of bent u benieuwd wat, wanneer wij asbest verwijderen, de kosten zijn? Neem dan contact op met onze asbestverwijderaar vanuit Groningen of lees verder voor meer informatie.

Wanneer een asbestverwijdering in Groningen?

Asbest werd doorgaans in de bouw en industrie gebruikt vanwege haar slijtvaste en brandwerende vermogen. Later bleken asbestvezels veel schade aan de gezondheid aan te richten, waardoor het gebruik hiervan in 1993 verboden werd. In 2024 dienen alle daken asbestvrij te zijn. Wellicht bevat uw woning of pand nog asbest. Dit materiaal is vooral te vinden in daken, cement, vloerzeil, kachels en warmhoudplaatjes. Een asbestverwijderaar inzetten is dan ook zeer aan te raden. Asbest Service Nederland helpt u graag bij uw asbestsanering.

Asbestsanering Winschoten

Asbestsanering Groningen

Werkwijze tijdens de asbestverwijdering

Al verschillende asbestsaneringen in Groningen hebben wij succesvol uitgevoerd. Zet u ons in voor uw asbestverwijdering, dan kunt u ervan op aan dat wij de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Uitvoering van een asbestinventarisatie
  • Indienen van een sloopmelding bij de gemeente
  • Verwijdering van gevonden asbest
  • Veilig afvoeren van asbesthoudende materialen
  • Afgeven vrijgavecertificaat van een RvA Inspectielaboratorium

Wilt u weten wat, wanneer wij asbest bij u verwijderen, de exacte kosten zullen zijn?
Ga dan snel door naar de volgende alinea.

Asbest verwijderen: wat zijn de kosten?

Er spelen diverse factoren mee bij het uitvoeren van een asbestverwijdering in Groningen die de kosten van deze werkzaamheden bepalen. Dit hangt af van de grootte van de ruimte, de hoeveelheid asbest die zich hierin bevindt en het type asbest. Kortom, hoe groot uw klus is, bepaalt de uiteindelijke kosten. Wij kunnen een op maat gemaakte offerte voor u opstellen, die direct inzicht geeft in de kosten voor de gewenste asbestsanering in Groningen.

Neem contact op voor een asbestsanering in Groningen

Bij Asbest Service Nederland saneren wij asbest op veilige en doeltreffende wijze. Wilt u onze asbestverwijderaar direct inschakelen? Of behoeft u nog informatie omtrent onze kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Neem contact op via 06-83383761 of stuur een e-mail naar info@asbest-service.nl. Schakel onze asbestverwijderaar in Groningen in voor een veilige en grondige asbestsanering!